• 18 Ιανουαρίου, 2017

Ο ΓΣΑ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ – Απέκλεισε με 2-0 τον Πύρασο

Με το σκορ έδρας 2-0, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού απέκλεισε τον Πύρασο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, το απόγευμα της Τετάρτης 18/1/2017, στο Στάδιο του Αλμυρού.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν πλέον την έκβαση του άλλου αγώνα ανάμεσα στο Σαρακηνό και τον Πρωτεσίλαο, που θα γίνει στο Βόλο την προσεχή Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, για να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό.

Στην αναμέτρηση του Αλμυρού, που διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μανώλης Σκουλάς, με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργατζή και Τριφονίδη, ήταν εμφανής η επιρροή της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω της κακοκαιρίας, και για τους δυο αντιπάλους.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που παίχτηκε ένα παιχνίδι κέντρου κυρίως, το οποίο δεν διεκδικεί και πολλές δάφνες ποιότητας.

Για την ομάδα του εορτάζοντα Θάνου Θεοδώρου, σκόρερ ήταν οι Κωτσιαρίδης στο 39’ και Αραμπατζής στο 59’ και δοκάρι είχε ο Μαλισσόβας για τους φιλοξενούμενους στο 50’. Επίσης η ομάδα της Αγχιάλου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 παίκτες μετά από αποβολή των Στεφανή στο 60’ και Σφάκα στο 85’.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης (70′ Μακανίκας), Παυλίδης, Λαγός, Κυριάκος, Ακασσού (73′ Τσάτσιος), Κρανάς, Νασιακόπουλος (65′ Θωμαΐδης), Αραμπατζής, Κοτσιαρίδης, Κοντοβάς.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γιοβάνης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε (46′ Π. Κόκκας), Μπασδάνης, Στεφανής, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης, Μαλισσόβας, Σφάκας, Κατής Σιώμος (64′ Δαμάσκος).

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΑΣΟΥ   

Πριν τον αγώνα είχε προηγηθεί ανακοίνωση Πυράσου για τον ορισμό του ημιτελικού Κυπέλλου, η οποία ανέφερε:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε την Δευτέρα το απόγευμα ότι ορίστηκε να γίνει ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Αλμυρό αυτή την Τετάρτη. Σε επικοινωνία που κάναμε με τα μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ τονίσαμε ότι κάτι τέτοιο είναι λάθος διότι η ομάδα μας, όπως πιθανώς και η ομάδα του Αλμυρού, λόγω των καιρικών φαινομένων της προηγούμενης εβδομάδας, είναι 10 ημέρες απροπόνητη και η διεξαγωγή ενός τόσου σημαντικού παιχνιδιού θα αποτελούσε κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών Επίσης, οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν προλάβει να πάρουν τη σχετική άδεια από τη δουλειά τους για την Τετάρτη που είναι ημέρα εργάσιμη.

Από την διοίκηση της ΕΠΣΘ μάς μεταφέρθηκε ότι οι ημέρες για να διεξαχθεί ο αγώνας είναι λίγες και θα μπορούσε να γίνει αναβολή του παιχνιδιού μόνο με τη συναίνεση του ΓΣ Αλμυρού. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΓΣΑ, αυτός εμφανίστηκε για δικούς του λόγους ανένδοτος στην αναβολή του παιχνιδιού. Δυστυχώς τέτοιες κινήσεις δεν προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι λυπηρό να μην σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι οι παράγοντες, με σκοπό το αποτέλεσμα και μόνο, τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να την βάζουμε σε κίνδυνο. Δυστυχώς εξαναγκαζόμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το παιχνίδι διότι η μη συμμετοχή μας θα είχε ως αποτέλεσμα την αυστηρή μας τιμωρία. Αφήνουμε τα συμπεράσματα από τον ορισμό του παιχνιδιού αυτού σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου… κι αφού αναφέρουμε πως ο έτερος ημιτελικός μεταξύ Σαρακηνού – Πρωτεσίλαου ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη 25 του μηνός.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Πυράσου»


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…