• 2 Ιανουαρίου, 2017

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το 2017 έκδοση 31-12-16

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το 2017 έκδοση 31-12-16

Κριός: Το 2017 σας υποχρεώνει να είστε συνεπείς στις αποφάσεις που θα πάρετε. Ορίζει καινούριους στόχους στη ζωή σας και απαιτεί ωριμότητα για να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Η χρονιά αυτή θα είναι σταθμός αν επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες και αποδείξετε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας. Στα αισθηματικά σας προβλέπεται βελτίωση και ανανέωση. Μια καινούρια γνωριμία, μια συμφιλίωση ή ένας απόγονος θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνα σας θα συνεχιστεί. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά οι επιδόσεις σας, προβλέπονται καλύτερες και οι ευκαιρίες διάκρισης ή επιτυχίας πληθαίνουν. Οικονομικά υπάρχουν ακόμα εξαρτήσεις, εμπόδια και αντιξοότητες. Βρείτε οριστικές λύσεις σε περιουσιακά προβλήματα, μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις ή τη βοήθεια τρίτων.

Ταύρος: Οι φετινές εκλείψεις επηρεάζουν βασικούς τομείς της ζωής σας, όπως τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό χώρο. Ρυθμίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις για να μην εκτεθείτε ή πιεστείτε αργότερα. Προσέχετε τους διακανονισμούς που θα κάνετε, τις συμφωνίες που θα κλείσετε και τα συμβόλαια που θα υπογράψετε. Στους επαγγελματικούς ή στους κοινωνικούς στόχους σας, υπάρχει ακόμη δυσκολία ή εμπόδια από την γενικότερη κατάσταση. Φανείτε υπομονετικοί στους σκοπούς που έχετε βάλει και εργατικοί εκεί που το απαιτούν οι περιστάσεις. Στα αισθηματικά η περίοδος είναι μεταβατική και αρκετά προειδοποιητική. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά θα υπάρξουν και εμπόδια ή παραπλανήσεις.

Δίδυμος: Το 2017 έρχεται για να δώσει λύσεις στα προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών τα οποία σας ταλαιπώρησαν πολύ τα δύο προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα θα τονίσει τη δημιουργική σας έκφραση και θα σας βοηθήσει να διακριθείτε για τις ικανότητές σας. Επανεκτιμείστε τις σχέσεις σας. Αποφασίστε στα αισθηματικά σας αν μπορείτε να παλέψετε γι αυτό που θέλετε, αν μπορείτε επίσης να ανεχτείτε κι αν όχι φύγετε. Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά θα λυθούν ευκολότερα απ’ ότι στο παρελθόν. Στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση θα είναι και κουραστική και ανταγωνιστική. Υιοθετείστε καινούρια πολιτική για να φτάσετε γρηγορότερα στους στόχους σας. Οικονομικά συνεχίστε να είστε προνοητικοί και άλλο τόσο υπομονετικοί. Αποφύγετε άλματα που συνεπάγονται καινούρια έξοδα.

Καρκίνος: Το 2017 προβλέπεται μια σημαντική χρονιά γιατί επηρεάζει βαθιά τη ζωή σας και φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας και ευκαιρίες βελτίωσης στις συνθήκες διαβίωσης. Προβλέπεται ότι θα αλλάξετε σταδιακά τον τρόπο ζωής σας και θα γίνετε περισσότερο δοτικοί στο χώρο της οικογένειας. Στα αισθηματικά σας φροντίστε οι κρίσεις σας να είναι εύστοχες. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και μην αποφεύγετε να δυσαρεστήσετε αυτούς που αγαπάτε αν έχουν άδικο απέναντί σας. Μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και τις απόψεις εκείνων που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε μαζί τους. Μην ξεχνάτε τα προβλήματα που έφεραν οι συναισθηματικοί σας παρορμητισμοί στο παρελθόν. Στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στη διαχείριση τους. Έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν. Τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Λέων: Μέσα σε μια δύσκολη εποχή σας δίνετε η ευκαιρία να βάλετε καινούριες βάσεις για το μέλλον. Νοιώθετε έντονη την ανάγκη να πιαστείτε από κάτι το οποίο να είναι σίγουρο. Το 2017 σας βοηθά να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειάς σας έστω και με κουραστικό τρόπο. Ο σχηματισμός μεγάλων τριγώνων στα ζώδια της φωτιάς, στα οποία ανήκετε, θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς και αποφασιστικούς. Το οικονομικό θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά καθώς η ρευστότητα του χρήματος θα είναι περιορισμένη. Από τον Μάιο και μετά θα μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα σ’ αυτόν τον τομέα. Επαγγελματικά μπορεί να μην συμβούν θαύματα αλλά οι περισσότεροι θα διατηρηθείτε στη θέση σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιβιώνετε των καταστάσεων και οι νεότεροι που αναζητάτε μια απασχόληση θα μπορέσετε να την βρείτε. Αισθηματικά τα γεγονότα δεν θα λείψουν και η μεταβατική εποχή συνεχίζεται. Θα υπάρξουν ευχάριστες περίοδοι αλλά και στιγμές που θα ταλαιπωρηθείτε ή θα προδοθείτε.

Παρθένος: Η εποχή συνεχίζει να είναι δύσκολη. Το 2017 σταδιακά θα σας δώσει τον εφοδιασμό που χρειάζεστε τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα τις δυσκολίες που θα συνεχίσει να φέρνει ο Κρόνος από τη θέση του  στον Τοξότη. Η βασική δυσκολία είναι τα οικογενειακά και για αρκετούς οι συνθήκες διαβίωσης ή οι εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής σε σχέση με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και το γενικότερο κλίμα της εποχής. Οικονομικά θα τύχετε βοήθειας αλλά και άλλων εξυπηρετήσεων χάρη στη διέλευση του Δία από τον Ζυγό που ενισχύει αυτόν τον τομέα. Στον επαγγελματικό τομέα οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά τα πράγματα σταδιακά θα βελτιωθούν. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τον δυναμισμό σας και να σχεδιάσετε τους στόχους προς μία γενικότερη αλλά σύμφωνα με το κλίμα και τις γενικότερες συνέπιες που έχουν διαμορφωθεί. Στα αισθηματικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές χωρίς να σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς δεν θα αποκατασταθείτε μέχρι σ’ ένα σημείο,  μετά τις απογοητεύσεις των δύο τελευταίων χρόνων.

Ζυγός: Μέσα σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και δύσκολων  περιστάσεων το 2017 έρχεται να σας βοηθήσει για να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις για το μέλλον σας. Πολλά αποτελέσματα θα κριθούν από την συμπεριφορά σας και τις νέες σας επιλογές. Στα αισθηματικά σας υπάρχει  η προοπτική της βελτίωσης αλλά και της ανανέωσης. Αλλά και όλες τις άλλες σχέσεις σας η χρονιά θα σας βοηθήσει να τις αναθεωρήσετε και να τις αντικαταστήσετε. Στα οικονομικά η κατάσταση δεν αλλάζει πολύ, αλλά σταδιακά μειώνετε χρεωστικά υπόλοιπα και καλύπτετε πιο εύκολα τις τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε ν ρισκάρετε χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις, μην δανείζετε και μην δανείζεστε επίσης, χωρίς σοβαρό λόγο. Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνας σας συνεχίζεται. Η καλή οργάνωση όσο και το ένστικτο κρίνονται απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία του. Οι ευκαιρίες να προβληθείτε και να επεκταθείτε δεν θα λείψουν, αρκεί να τις αξιοποιήσετε άμεσα.

Σκορπιός: Το 2017 σας βρίσκει με ελπίδες αλλά και άλλες τόσες ανησυχίες για το μέλλον. Έχετε κουραστεί από τους αιφνιδιασμούς και την αναμονή. Κι όμως μετά τον Μάρτιο θα πιαστείτε από κάτι ή από κάποιον για να ξεκινήσετε πάλι να αγωνίζεστε. Το 2017 άλλους σας βρίσκει αλλαγμένους και άλλους περισσότερο προσαρμοσμένους στο γενικότερο κλίμα που θα εξακολουθήσει να έχει ασάφεια και αστάθεια. Θα μπορέσετε εφέτος να ξορκίσετε τους φόβους και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο όποια δυσκολία και αν σας παρουσιαστεί. Επαγγελματικά μην παραμελείτε την οργάνωση και την αυτοθυσία. Να προσέξετε πολύ αυτόν τον τομέα τόσο τον Φεβρουάριο, όσο και τον Αύγουστο με τις εκλείψεις τους οι οποίες τον επηρεάζουν. Ο Κρόνος στον Τοξότη για μια ακόμη χρονιά επηρεάζει τα οικονομικά σας και διατηρεί τους περιορισμούς και τις περιστασιακές δυσκολίες. Στα αισθηματικά θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες όσοι είστε μόνοι από την προηγούμενη χρονιά.

Τοξότης: Το 2017 έρχεται να δώσει τους καρπούς της μεγάλης υπομονής που επιδείξατε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Στις σχέσεις σας με τους άλλους προσπαθήστε να είστε σαφείς, μιλήστε με ειλικρίνεια και εξωτερικεύστε τις ανάγκες σας. Στα επαγγελματικά σας, ο αγώνας θα συνεχιστεί μαζί και οι ταλαιπωρίες, λόγω του γενικότερου κλίματος το οποίο συνεχίζει να τα επηρεάζει. Διασαφηνίστε τις θέσεις σας αλλά και τους στόχους σας. Στα οικονομικά, οι αντιξοότητες θα συνεχιστούν αλλά, μετά τον Μάιο θα μπορέσετε να βάλετε μια καλύτερη τάξη και ταυτόχρονα,  να περιφρουρήσετε την ασφάλειά σας.

Αιγόκαιρως: Το 2017 σας βοηθά να βάλετε καινούριες βάσεις σε δύο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας: την καριέρα και, κατά δεύτερο λόγο, τις συνθήκες διαβίωσης, οι οποίες θα αλλάξουν αναγκαστικά μέσα από τη ροή των γεγονότων και τις αναθεωρήσεις των σχέσεών σας με τους άλλους ανθρώπους. Στον επαγγελματικό τομέα, ο Δίας στον Ζυγό σας βοηθά να ανανεωθείτε και να ενισχυθείτε. Αντιξοότητες δεν θα λείψουν και θα υπάρξουν και καινούριες ευθύνες. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει βελτίωση, παρόλο που η γενικότερη κατάσταση θα συνεχίσει να σας προβληματίζει τους πρώτους μήνες.
Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα βελτιωθούν, όχι όμως όσο χρειάζεστε. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας συνεχίζει να επηρεάζει αυτόν τον τομέα, μέσα από απώλειες, στερήσεις και κάποιους περιορισμούς.

Υδροχόος: Σε μια εποχή μεγάλων ανακατατάξεων και ποικίλων αιφνιδιασμών το 2017 οριοθετεί  μια περίοδος ζωής για εσάς με πολλές ευκαιρίες, που απαιτούν αποφασιστικότητα και θάρρος προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να βάλετε τους νέους σας στόχους. Στον επαγγελματικό τομέα, είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και να επιβεβαιώσετε τα ταλέντα κα τη δύναμή σας κυρίως από τον Απρίλιο και μετά. Ο περιορισμός στα οικονομικά σας θα συνεχιστεί για μια χρονιά ακόμα. Συγκριτικά όμως με τα προηγούμενα χρόνια θα μπορείτε να καλύπτετε ευκολότερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Στα αισθηματικά σας παρουσιάζεστε περισσότερο τυχεροί εφέτος. Ο Δίας στο Ζυγό και η καλύτερη διαδρομή του Άρη σας βοηθούν να εξελίσσετε καινούριες σχέσεις, να νιώθετε αρκετά ανακουφισμένοι σε σχέση με το παρελθόν και να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

Ιχθύς: Οι δυσκολίες των προηγούμενων ετών θα μειωθούν αισθητά στη διάρκεια του 2017. Τομέας συνεχιζόμενων υποχρεώσεων παραμένει ο επαγγελματικός. Αισθητή προβλέπεται η βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης για την οποία θα συμβάλουν πολύ, λύσεις οικονομικών προβλημάτων και καλύτερη συμπεριφορά από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Στον οικονομικό τομέα παραμείνετε προσεκτικοί και προνοητικοί. Ο Δίας από τον Ζυγό θα βοηθήσει αρκετά αλλά ι Ουρανός παραμένει στον Κριό και στις δύσκολες γωνιώσεις του με τον Πλούτωνα. Στα επαγγελματικά ο αγώνας σας θα συνεχιστεί, οι επιδόσεις σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα και οι επιτυχίες που θα έχετε θα καθορίσουν πολλά πράγματα στο εγγύς μέλλον. Στα αισθηματικά η περίοδος συνεχίζει να είναι μεταβατική. Οι σωστές αποφάσεις προβλέπονται ανέφικτες τους πρώτους μήνες του 2017. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας συνεχίζει να μπερδεύει το συναίσθημα και σε σχέση με τον Κρόνο από τον Τοξότη, η λογική σας δεν θα είναι πάντα εύστοχη.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…