• 28 Δεκεμβρίου, 2016

Άγρια η δολοφονία του Αριστείδη Κολοβού – Αύριο η κηδεία – Νέα στοιχεία

Άγρια η δολοφονία του Αριστείδη Κολοβού – Αύριο η κηδεία – Νέα στοιχεία

Ο 36χρονος δράστης, της άγριας δολοφονίας του Αριστείδη Κολοβού, συνελήφθη άμεσα στο σπίτι του, από την αστυνομία και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της αστυνομίας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση επιβεβαιώνει τα πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, από τα οποία και κατέληξε ο εκλιπών. Η κατηγορία που απονέμεται στον δράστη και πρώην εργοδότη του είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κλοπή. Οι διαφορές των δυο ανδρών ήταν προσωπικές και οικονομικές. Η ώρα του εγκλήματος υπολογίζεται περίπου στις 9:30 το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου και ο χώρος, η οικία του θανόντα.

Ο Αριστείδης Κολοβός στο παρελθόν είχε επισκεφθεί την αστυνομία για να ενημερώσει ότι απειλούνταν η ζωή του, αλλά δεν προέβη απ’ όσο γνωρίζουμε σε καταγγελία.

Η κηδεία θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, αύριο Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι.

Προηγούμενα ρεπορτάζ μας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε άμεσα ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού στον Αλμυρό Μαγνησίας

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και κλοπή

Εξιχνιάστηκε, άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα (28-12-2016) το πρωί στην οικία του στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (27-12-2016) το βράδυ, ο 36χρονος μετέβη στην οικία του 64χρονου και με αιχμηρό αντικείμενο, του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Επίσης, o 36χρονος αφαίρεσε το αυτοκίνητο του 64χρονου καθώς και χρηματικό ποσό.

Κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών αναζητήσεων, ο 36χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και συνελήφθη.

Κατά την αυτοψία και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, το χρηματικό ποσό των (4.400) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…