• 17 Δεκεμβρίου, 2016

Δ.Τ. της Ένωσης Επαγγ. για το Fashion Show

Δ.Τ. της Ένωσης Επαγγ. για το Fashion Show

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, σχετικά με το Fashion Show, της περασμένης εβδομάδας:

Το δεύτερο «Fashion Show» διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη.

Η προσέλευση του κόσμου ανέλπιστη!!! Και χαρακτηρίστηκε δικαιολογημένα «το Γεγονός της Χρονιάς».

Στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να στηριχτούν και να προβληθούν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του Αλμυρού, να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους οι επαγγελματίες και να πειστούν οι πολίτες – καταναλωτές της περιοχής,  ότι έχουν όλες τις επιλογές και μπορούν να διευκολυνθούν σε κάθε αγορά τους από τις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς. Και ο στόχος… επετεύχθη!

Οι συμπολίτες μας στήριξαν με τη συμμετοχή τους το «Fashion Show», ώστε όλοι μαζί να ζωντανέψουμε την αγορά μας, την πόλη μας, την ίδια μας τη καθημερινότητα!!

Το Δ.Σ. της Ένωσης καλωσόριζε τον κόσμο  στην είσοδο του κτήματος ¨Παπαθανασίου – Τιμπλάλέξη και από εκεί ξεκινούσαν οι εκπλήξεις!!! Κάρτες καλωσορίσματος-έκπτωσης! Οι συμμετέχοντες μπορούν να ψωνίσουν στα καταστήματα που συμμετείχαν στο σόου με έκπτωση 10%. Χριστουγεννιάτικες μπάλες-κάρτες ευχών! Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου και πολλές οι ευχές που συγκεντρώθηκαν στο Δέντρο των Ευχών!!!

Κέρασμα από το Σύλλογο…. χαμόγελα,  Fruit Punch και μελομακάρονα!!!

Μετρήσαμε 850 καθίσματα….. κανείς δεν είχε προβλέψει τέτοια κοσμοσυρροή και σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

Τα καταστήματα που συμμετείχαν : Παιδικό: «ΓΙΑΝΝΑ», «ΠΑΡΑΜΥΘΙ», «ΑΝΔΡΩΝΑ ΟΛΓΑ», «SAM 0-13». Φόρμα-Πυτζάμα: «ΜΟΥΖΙΑ ΣΟΦΙΑ», «SKERTSO», «ΓΙΑΝΝΑ», «ΚΑΡΑΠΤΣΙΑΣ». Casual: «ΑΜΑΛΙ», «DREAMWEAR», «ΣΟΦΙΑ», «ΚΑΙΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ», «ΜΟΥΖΙΑ ΣΟΦΙΑ», «ΑΙΣΘΗΣΗ», «ΜΠΟΥΝΤΗΣ», «ΓΙΑΝΝΑΣ», «ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ» Βραδυνό: «ΑΜΑΛΙ», «DREAMWEAR», «ΣΟΦΙΑ», «ΚΑΙΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ», «ΑΙΣΘΗΣΗ», «ΜΠΟΥΝΤΗΣ», «ΓΙΑΝΝΑΣ»

Οι Χορηγοί μας και τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους: Επιμελητήριο Μαγνησίας, ΚΤΕΛ Μαγνησίας, FAMILYFARM(ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΓΑΡΗ), Ζαχαροπλαστείο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ», ΟΙΚΟΣΤΥΛ ΑΛΜΥΡΟΥ(ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ.), Συστήματα Αλουμινίου ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΓΟΥΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΤΣΙΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ART OF TRAVEL, Ζαχαροπλαστείο «ο Τάσος», ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ, café-bar RITZ, ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ», «TΥΠΩΣΕ ΤΟ»(Θανάσης Αλεξίου), «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ»(ψησταριά Ευξεινούπολη), cafe-bar «COLIBRI», οπτικά «ΜΠΕΣΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ», «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» (Αχιλλέως & Αργυροπούλου), Κάβα «ΙΩΝΟΔΗ», βενζινάδικο «ΑΠ ΜΑΡΚΕΤ», Ελαστικά «ΑΦΟΙ ΜΠΑΖΗ ΟΕ», Πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ», cafe «GOSSIP”, WIND «Χρήστος Μάγγας», «Street Cafe», Ανταλλακτικά «ΤΣΟΥΓΚΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ», Υγρά καύσιμα «REVOIL-ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ», Κρεοπωλείο «ΝΤΟΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ», Υγρά καύσιμα «ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ», Καφωδείον «Το μυστικό της Ζωής», Πρακτορείο ΕΛΤΑ COURIER «Κρικελάς Κωνσταντίνος», Κοσμηματοπωλείο «ΑΞΙΕΣ», Οπωροπωλείο «Παναγιώτης Κοντζιάς», Βιβλιοπωλείο «ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ», Snack-Bar «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», Βιβλιοπωλείο «SYMBOL», Κομμώσεις «ΠΕΤΡΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ», Τσιπουράδικο «ΜΑΡΜΑΓΚΙΟΛΗΣ», Κομμωτήριο «ΦΑΡΑΝΤΟΣ», Φούρνος «ΓΚΑΤΣΗ».

Από πλευράς φορέων μαζί μας ήταν και τους ευχαριστούμε, ο κ. Χρήστος Καλέας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και μέλος της ΕΣΕΕΕ, ο κ. Μπλουγούρας Χρήστος, αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γεν. Γραμματέας της  Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο κ. Γιώργος Τσιαπλές, μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ο κ. Κωνσταντίνος Τσέλιος, Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, ο κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Μέλος της ΕΣΕΕ, Μέλος της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, η κ. Λιάγκουρα Ελένη, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας  και ταμίας στην αναπτυξιακή του επιμελητηρίου Λάρισας, ο κ. Πιτσιάβας Γιώργος, Μέλος της ΕΣΕΕ, Μέλος της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας  και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων, η κ. Αντωνία Ζησοπούλου – μέλος της ΕΣΕΕ και μέλος της Ομοσπονδίας και ο κ. Παναγιώτης Μπούντης, μέλος της ΕΣΕΕ και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Πόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αλμυρού κ. Παναγιώτης Τσιρογιάννης, ο Αερολιμενάρχης κ. Κωνσταντίνος  Ευσταθίου και πρόεδροι και μέλη τοπικών φορέων και συλλόγων. Πολλές ευχές για καλή επιτυχία, καλές γιορτές, συνέργια και ευημερία, επίσης, απέστειλε εγγράφως και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, μιας και η ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή τον κράτησε στην Αθήνα και δεν μπόρεσε να παραστεί.

Ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Μπούντη και την κ. Κάλη Διαμαντένια, μέλος του Δ.Σ. για την οργάνωση των καταστημάτων που συμμετείχαν και την Κ. Μίνα Τελκή, αντιπρόεδρο του Δ.Σ., για την οργάνωση του Show και την παρουσίαση.

Το Χρυσόστομο Ρουσόπουλο για τη διαχείριση του projector κατά τη διάρκεια του Show.

Ευχαριστούμε τους κομμωτές μας Κ. Κυρίτσης-Μ. Ζούρκου, Κωνσταντίνα Μαντζώρα, Χρήστος Λαρίσης, Γιώργος Καραψιάς, Άγγελος Ψύλλος. Τις αισθητικούς μας Νεκταρία Κοτζαπανωγιώτη, Δήμητρα Πρεβεζιάνου και Κωνσταντίνα Μαντζώρα.

Τους φωτογράφους μας Σοφία Χρόνη, Κώστα Μαργιέλο και Λάμπρο Μπαζή για την κάλυψη της βραδιάς. Τους χορηγούς επικοινωνίας, almyrosinfo, e-almyros.gr και Λαό του Αλμυρού για όλη την υποστήριξη και την κάλυψη της προσπάθειάς μας, όλο αυτό το διάστημα! Τον κ. Κώστα Κολώνη για τα ηχητικά και το φωτισμό, τη γραφίστα κ. Ειρήνη Μαυρογένη, για τη γραφιστική υποστήριξη και την κ. Ελένη Χατζηδημητρίου για τη διακόσμηση της αίθουσας και τον κ. Κωνσταντίνο Πρόφη για την υποστήριξη των πυροτεχνημάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Γιαννη Μάκκα και Αποστόλη Βουλγαρόπουλο.

Τη σχολή χορού της Κορίνας Χρυστακοπούλου με τα μπαλέτα της και τους χορευτές του Τάνγκο, Θοδωρή Ζίση κι Ελπίδα Αρβανίτη από το Σύλλογο του Βόλου, Puerto del Tango. Το Dj μας, κ. Γιώργο Μπόλα, για την υπέροχη επιλογή τραγουδιών σε όλη τη διάρκεια του Show και την Μπάντα Brandy Souare με τον Τόλη Κόκκινο για το κλείσιμο της βραδιάς!!!

Το Κτήμα «Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη» για τη φιλοξενία του και την άριστη συνεργασία.

Την εταιρία Marketing και Επικοινωνίας «Brands Lab» για την άριστη συνεργασία και τα όμορφα παιδιά που δοκιμάζουν τα πρώτα τους βήματα στο modelling!!!

Τους φίλους, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργο Βαλαμουτόπουλο, Γιάννα Ρουπακιά, Ιωάννα Γουργιώτη, Αντωνία Ζησοπούλου, που βοήθησαν στην παρουσίαση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος!

ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Και τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε κοντά μας και υποστηρίξατε την προσπάθειά μας αυτή! Δουλεύουμε εθελοντικά, αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας και μας δίνετε δύναμη και κουράγιο!!! Άλλωστε το μήνυμα τις βραδιάς είναι από όλους μας: «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!»

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …