• 17 Δεκεμβρίου, 2016

Ανακοίνωση του εκκαθαριστή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμυρού

Ανακοίνωση του εκκαθαριστή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμυρού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Της υπό εκκαθάριση  Β’βάθμιας Αγροτικής Συνεταιριστικής Οργάνωσης  με την επωνυμία  «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμυρού» (Ε.Σ.ΑΛΜ.) με έδρα τον Αλμυρό Μαγνησίας  (Ν. Μιχοπούλου 15  Τ.Κ. 37100 ΑΛΜΥΡΟΣ ) , νομίμως εκπροσωπουμένης από τον εκκαθαριστή Σάββα Τσόγκα του Κων. , Λογιστή-Φοροτέχνη , κάτοικο Αλμυρού οδός Βασ. Γεωργίου  αρ. 48             

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

1.    όλοι όσοι κατέχουν και χρησιμοποιούν ακίνητα που ανήκουν στην ιδιοκτησία της (υπό εκκαθάριση) Ε.Σ.ΑΛΜ.  να επικοινωνήσουν με τον εκκαθαριστή Σάββα Τσόγκα ενόψει του ότι αυτή η κατοχή και χρήση δεν είναι νόμιμη ως γενόμενη άνευ συμφωνίας με τον εκκαθαριστή της υπό εκκαθάριση ΕΣ.ΑΛΜ.

2.    όλοι οι φερόμενοι ως υπομισθωτές των ακινήτων που ανήκουν στην (υπό εκκαθάριση) Ε.Σ.ΑΛΜ. δυνάμει υπομισθωτηρίων με τον φερόμενο ως νόμιμο μισθωτή «Αγροτικό Συνεταιρισμό ευρύτερης περιοχής Αλμυρού ‘’η Ένωση’’» ,

a)    εφεξής να καταβάλλουν τα ποσά που αντιστοιχούν στα (υπο)μισθώματα στον εκκαθαριστή Σάββα Τσόγκα (ως αποζημίωση χρήσεως)

b)    και επίσης να επικοινωνήσουν με τον εκκαθαριστή Σάββα Τσόγκα ενόψει του ότι αυτή η υπομίσθωση δεν είναι νόμιμη ως γενόμενη άνευ συμφωνίας με τον εκκαθαριστή της υπό εκκαθάριση ΕΣ.ΑΛΜ.

3.    όλοι όσοι κατέχουν ή και χρησιμοποιούν κινητά πράγματα που ανήκουν στην (υπό εκκαθάριση) Ε.Σ.ΑΛΜ. να επικοινωνήσουν με τον εκκαθαριστή Σάββα Τσόγκα ενόψει αποφυγής παρανόμων καταστάσεων.

Ο εκκαθαριστής δηλώνει ότι τα ανωτέρω συνιστούν απλώς και μόνο προσωρινές ρυθμίσεις και διαδικασίες και δεν συνιστούν αναγνώριση ούτε αποδοχή καμμίας νομικής ή πραγματικής καταστάσεως και επίσης ότι επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος μεταξύ άλλων και περί του ύψους της αποζημιώσεως χρήσεως για όσο χρόνο αυτή θα οφείλεται, και της επιδιώξεως αποκαταστάσεως της νομιμότητος περί την κατοχή και χρήση των ακινήτων, και γενικώς περί παντός δικαιώματος της υπό εκκαθάριση ΕΣ.ΑΛΜ. και για τον παρελθόντα όπως για τον μέλλοντα χρόνο κλπ. Ομοίως επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος και έναντι του φερομένου αρχικώς ως νομίμου μισθωτή και ακολούθως ως νομίμου υπεκμισθωτή Συνεταιρισμού.

                                                                          ΑΛΜΥΡΟΣ  15-12-2016

Ο εκκαθαριστής   Σάββας Τσόγκας

24220-25577  —  24220-23725

savtsogas@gmail.com

esalmek@gmail.com


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …