Archive

Υποδειγματική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Μέσα σε κλίμα ευλάβειας και προσευχής παρακολούθησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης, μια ιδιαίτερη  Υποδειγματική Θεία Λειτουργία.
Περισσότερα

Εκπαιδευτικές επισκέψεις του ΕΠΑΛ

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε δράση των μαθητών του Α3 τμήματος σε συνεργασία με τον κύριο Μακρή Ευάγγελο.
Περισσότερα

“Πάρε – Δώσε” Πάρε Επίδομα Δώσε ΕΚΑΣ

Μείωση έως και 50% στο ΕΚΑΣ για 250.000 χαμηλοσυνταξιούχους το 2017, αρχής γενομένης από την καταβολή των συντάξεων στις 20-22 Δεκεμβρίου 2016, θα προβλέπει η υπουργική απόφαση η οποία θα
Περισσότερα

Με 196 «ναι» ψηφίστηκε στη Βουλή η ενίσχυση στους συνταξιούχους

Υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής η χορήγηση της εφάπαξ ενίσχυσης των χαμηλοσυνταξιούχων, έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Περισσότερα

Πρώτη μαζική νίκη του κινήματος κατά των Πλειστηριασμών στον Αλμυρό

Δεκάδες πολίτες του Αλμυρού, δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς της πόλης και κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες, ματαίωσαν με τη δυναμική παρουσία τους στο Ειρηνοδικείο του Αλμυρού τον πλειστηριασμό ακινήτου αγροτικής επιχείρησης την
Περισσότερα