• 11 Δεκεμβρίου, 2016

Γεγονός της Χρονιάς το Fashion Show! – Η αγορά μας ντύθηκε… την επιτυχία

Γεγονός της Χρονιάς το Fashion Show! – Η αγορά μας ντύθηκε… την επιτυχία

Πολλά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους συνέβαλαν στο φαντασμαγορικό fashion show της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού.

Προβλέψαμε ότι η χθεσινή (10-12-2016) εκδήλωση θα ήταν το γεγονός της χρονιάς και όντως ήταν!

Οι επαγγελματίες… επιχείρησαν… και ο Αλμυρός -και όχι μόνο- ανταποκρίθηκε. Η Αγορά μας στο fashion ντύθηκε την επιτυχία και τη συνέργεια.

Κατάμεστο το “κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη”, ντυμένο στα καλύτερά του από την Ελένη Χατζηδημητρίου, υποδέχθηκε όλους, ως επισήμους. Σφηνάκι για την καλή διάθεση και μελομακάρονο, για τη …γλυκιά διάθεση, κεράστηκαν οι καλεσμένοι, ενώ τους ζητήθηκε να γράψουν μια ευχή για το δέντρο των ευχών. Όλες οι κάρτες πρόσκλησης που δόθηκαν, αποτελούν εκπτωτική κάρτα για τα καταστήματα της αγοράς μας, η οποία θυμίζουμε ότι σήμερα Κυριακή είναι ανοικτή, μέχρι και το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το απόγευμα στις 18:30.

Έλκηθρο, βεγγαλικά, μπουρμπουλήθρες και πολλά εφέ έντυσαν την πασαρέλα των μοντέλων, ενώ ανάσες τους έδωσαν τα υπέροχα χορευτικά της Κορίνας Χριστακοπούλου και ένα εξαιρετικό παθιασμένο τάνγκο από το Σύλλογο “Puerto Del Tango”.

 

fashion-mp-10-12-2016-198

 

Την βραδιά έκλεισε η “βελούδινη” swing μπάντα “Brandy Souare”.

Τι να πει κανείς για την αγριόγατα της Ένωσης, την παρουσιάστρια της βραδιάς Μίνα Τελκή. Με τη ραδιοφωνική φωνή της και το γλυκό της χαμόγελο, μας κράτησε στο μαραθώνιο αυτό show καθ’ όλη τη διάρκεια, κάνοντας την παρουσίαση να φαίνεται παιχνιδάκι.

 

fashio-v-10-12-2016-0042

 

Αυτό που κρατάμε από την χθεσινή βραδιά, είναι η πληρότητα της αγοράς μας, σε σχέδια, υφάσματα, ενδύματα, υποδήματα, αξεσσουάρ, η πληρότητα σε επαγγελματίες μακιγιέζ, αισθητικούς, κομμωτές… Προσωπικά, βρήκα πολλά “κομμάτια” που λείπουν ή θα ‘θελα στην καρνταρόμπα μου. Σήμερα, καν’τε την Κυριακάτικη βόλτα σας, εκμεταλλευτείτε τα ανοικτά μαγαζιά και βρείτε το δικό σας fashion item που θέλετε να αποκτήσετε!

Περισσότερα Δελτία Τύπου και ρεπορτάζ, με πλήρη αναφορά των συντελεστών θα δημοσιευθούν αυτή την εβδομάδα. Το πλήρες φωτο-ρεπορτάζ μας, θα το βρείτε παρακάτω. Πατώντας το “f” κοινοποιείτε στο facebook.

Τα βίντεο, σύντομο και πλήρες, θα αναρτηθούν τις επόμενες 2 μέρες.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την κάλυψη της βραδιάς και τη συνεργασία τους συνάδελφους επαγγελματίες φωτογράφους, κ. Μαργέλο, κα Χρόνη, κ. Μπαζή και τα δικά μου παιδιά, Άκη Μπάρδα, Αποστολία Χατζηγεωργίου, Χριστίνα Τοσούδη, Δημήτρη Τσιντσίνη και Πασχάλη. Παρόντες και οι συνάδελφοι του almyrosinfo.gr οι οποίοι “έλιωσαν” επίσης παπούτσια για την προβολή του show.

 

fashio-v-10-12-2016-0009

 

Ο Αλμυρός, μόνο να μεγαλώνει πρέπει. Oι επαγγελματίες να διευρύνουν ορίζοντες και γνώσεις, να πληθαίνουν και να συνεργάζονται. Χωράμε όλοι! Μπορούμε!

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …