• 6 Δεκεμβρίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 3-12-2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 3-12-2016

Κάποιος να μας αλλάξει… τα φώτα

Παρακαλούμε να μας αλλάξει κάποιος τα φώτα στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού… Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, αλλά σε λίγο θα χρειαζόμαστε μπάλες φουσκωτές γυμναστικής για το σερβίς στο βόλεϊ που είναι κοντά στην είσοδο του γυμναστηρίου.

 

Με την ευχή της Παναγίας

Συν Παναγίας Ξενιάς και εργολάβου θέλοντος… κάποια στιγμή πρέπει να μπει και αυτή η γραμμούλα προς το μοναστήρι. Η διαγράμμιση του οδοστρώματος είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα τον χειμώνα που η ομίχλη δυσκολεύει την οδήγηση.

 

Γράψε, γράψε… άκουσε, άκουσε

Καλά κάνετε αγαπητοί αναγνώστες μας και τηλεφωνείτε και μας μεταφέρετε εκκλήσεις σας. Είμαστε ο «Λαός του Αλμυρού» πως να το κάνουμε. Αλλά ήθελα να σας ζητήσω δυο πράγματα. Πρώτον μια μέρα να ‘ρθείτε στο γραφείο, να παρακολουθήσετε τι γίνεται κάθε φορά που εκτελούμε την εντολή σας, του «γράψε-γράψε» και να «ακούσετε-ακούσετε» και ‘σεις μαζί μας και πόσο άμεσα κατ ‘αρχήν ταξιδεύει η πληροφορία και κατά δεύτερο πόσο μας τα «πρήζουν-πρήζουν» γιατί ενοχλεί να είμαστε η εφημερίδα του «Λαού του Αλμυρού».

Δεύτερο και σημαντικότερο. Βεβαίως και η εφημερίδα έχει τον ρόλο της στην κοινωνία, αλλά όχι για να πυροβολούμε στον αέρα. Την τελευταία εβδομάδα συνέβη και μάλιστα από αιρετούς που έχουν εμπειρία στις δηλώσεις σε ΜΜΕ, να μην ξέρουν τι λένε, να τα μαζεύουν μετά από παράπονα των πολιτικών τους προϊσταμένων τους και να μας αφήνουν ξεκρέμαστους μετά τη δημοσίευση των δηλώσεων που δεν σκέφτηκαν ποτέ καλά. Αλλά και αναγνώστες που δεν προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με αρμόδιες υπηρεσίες, κατέφυγαν ως πρώτο βήμα στην εφημερίδα μας, πράγμα που δυσκολεύει τη ζωή όλων. Αυτές τις δηλώσεις τις αποφεύγουμε, γιατί είναι άδικο για όσους εργάζονται αποτελεσματικά στις υπηρεσίες, να μην τους δοθεί η ευκαιρία να σκύψουν πάνω από τον πολίτη… Αν έχουν ακαμψία… εδώ είμαστε.

 

Πάρκο Κροκίου

Ολοκληρώθηκε το πάρκο Κροκίου… Ανέβηκε και επίσημα στη Διαύγεια.

Ποιο είναι το πάρκο Κροκίου; Αυτό μπροστά από το κλειστό του μπάσκετ. Τώρα να πω ότι έπιασαν τόπο τα λεφτά μας; Δεν θα το πω. Τουλάχιστον με αυτή τη Δημοτική Αρχή καθαρίζεται που και που από σκουπίδια και χόρτα. Αν αξιοποιηθεί όπως και ο ΕΟΣ έχει προτείνει, θα είναι πολύ καλό για την εικόνα του Δήμου μας, καθώς πολλές ομάδες που έρχονται στο κλειστό, βλέπουν από τον Αλμυρό μας μόνο το πάρκο και το κλειστό. Καν’τε κάτι γιατί περιμένουμε και το Πανελλήνιο της Αναρρίχησης. Σπουδαίο γεγονός το οποίο ανυπομονούμε να προβάλλουμε.

 

Τέλη-τέλη

Τέλη, τέλη, τέλη (κυκλοφορίας), τέλη και ντουμανιά (εξάτμισης «α-σέρβιστου» αυτοκινήτου), μ’ έκαψαν εντέλει, είμαι χωρίς λεφτά! (πάλι).

Πες τα Μαργαρίτη, να καούν τα κάρβουνααααα… και τα τέλη.

 

Ευξ-οίνου-πολίτικα ή κρασιά

Θα πιούμε και θα γλεντήσουμε με τους «λαϊκούς και όχι μόνο», θα δοκιμάσουμε το κρασί των Ευξεινουπολίτικων παραγωγών και ας «ποθάνουν οι οχτροί μας, στο μεθύσι μας απάνου». (ξέρω είναι από άλλα τραγούδια) χικ!

Πότε; Σήμερα Σάββατο!

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…