• 1 Δεκεμβρίου, 2016

Πτελεός: Βγήκε από το δρόμο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη θέση “Σταυρός”

Πτελεός: Βγήκε από το δρόμο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη θέση “Σταυρός”

Σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, περίπου στις 8 το πρωί, λεωφορείο των ΚΤΕΛ βγήκε από το δρόμο στη θέση “Σταυρός”. Είναι γνωστό στους ντόπιους ότι το πέταλο αυτό είναι κλειστό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, όπως και ότι όταν οι κακοκαιρίες δεν έχουν πλήξει τον Πτελεό, στο σημείο, είναι πιο έντονες οι καιρικές συνθήκες. (η φωτο είναι αρχείου… σύντομα από το σημείο)

Δεν έχουμε σαφείς πληροφορίες κατά πόσο εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο, το οποίο πήρε ανοικτή τη στροφή, ή αν το λεωφορείο βγήκε εκτός λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Από έμπιστες πηγές δημοσιεύουμε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ τους επιβάτες πήρε άλλο λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τη μια ρόδα στο χαντάκι και το υπόλοιπο γυρισμένο με το μπαρμπρίζ στο μέσο του δρόμου. Δεν υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά λόγω του βάρους του οχήματος, θα χρειαστεί γερανός ή άλλο βαρύ όχημα να σηκώσει την πίσω ρόδα του στο οδόστρωμα.

Ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος από τις 8 μέχρι τις 11:30 καθώς έμενε περίπου μισή λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη δημιουργώντας, ουρά αυτοκινήτων κατά μήκος του δρόμου.

Οι πρώτες πληροφορίες ότι επρόκειτο για το σχολικό λεωφορείο διαψεύστηκαν από επίσημα χείλη.

Επαγγελματίες οδηγοί μας εξηγούν ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ακριβώς λόγω της εμπειρίας και του σωστού χειρισμού του οδηγού. “Αυτά συμβαίνουν όταν επικρατούν τέτοιες καιρικές συνθήκες” λένε οι μεν… οι δε… κάτοικοι τονίζουν ότι στο σημείο πέρασε μηχάνημα του Δήμου, αλλά δεν έριξε αλάτι. Η αλατιέρα πέρασε μετά το συμβάν με το λεωοφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βαλαμούτης δηλώνει στο e-almyros.gr ότι δόθηκε στα ορεινά χωριά προτεραιότητα και είχε δρομολογηθεί όπως και έγινε σήμερα να ρίξουμε αλάτι και όπου αλλού χρειάζεται. Είναι μεγάλη η έκταση του Δήμου και είναι αδύνατο να καλυφθούν ταυτόχρονα τα χωριά μας.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …