• 30 Νοεμβρίου, 2016

Δηλώσεις Δημάρχου Δ. Εσερίδη για τον αποχιονισμό της Ανάβρας

Ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, μετά από πινγκ-πονγκ δηλώσεων Τοπικού Συμβουλίου Ανάβρας και της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, παίρνει θέση, δίνει και ζητάει εξηγήσεις.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, μεταξύ άλλων δήλωσε στο e-almyros.gr: Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το Τοπικό Συμβούλιο, δεν πιστεύω ότι έγιναν αυτές οι δηλώσεις, ιδιαίτερα εφόσον με τον Πρόεδρο ήμουν σε επικοινωνία από τις 7:30 το πρωί, όταν το χιόνι ήταν ακόμη στους 5-7 πόντους. Για ό,τι συζητούσαμε, άμεσα ενημερωνόταν η Αντιπεριφερειάρχης και μαζί παίρναμε τις αποφάσεις. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε η “αλατιέρα”, όμως χρειάστηκε να βάλει αλυσίδες και έτσι, υπήρξε μια λογική καθυστέρηση, καθώς ο οδηγός της αντιμετώπισε δυσκολότερες καιρικές συνθήκες απ’ ό,τι αρχικά γνωρίζαμε.

Χρειάζεται υπομονή στα φυσικά έντονα καιρικά φαινόμενα της εποχής. Ο Δήμος είναι μεγάλος σε έκταση και δεν είναι μόνο η Ανάβρα που πρέπει να εξυπηρετήσουμε. Πριν ανοίξουν οι κεντρικοί δρόμοι και τα χωριά, δεν γίνεται να φτάσουμε στα μαντριά.

Το ενδιαφέρον από την Αντιπεριφέρεια υπάρχει. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, με άμεσες λύσεις και αποτελέσματα.

Αναρωτιέμαι γιατί προέβησαν σε δηλώσεις τόσο εύκολα τα μελη του Τοπικού Συμβουλίου. Όλα τα χρόνια μου ως Πρόεδρος, Σύμβουλος και Δήμαρχος δεν προέβησα σε καταγγελίες. Δεν βοηθάει κανέναν μας αυτό, ειδικά όταν πρόκειται για πρόσωπα που αξίζουν της συνεργασίας και στήριξής μας όπως η Αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη.

 

Δηλώσεις του ΤΣ Ανάβρας και της Αντιπεριφερειάρχη  μπορείτε να διαβάσετε εδώ


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …