• 19 Νοεμβρίου, 2016

Πρωτεσίλαος – Αίαντας 0-1 στο ντέρμπι των γειτόνων

Πρωτεσίλαος – Αίαντας 0-1 στο ντέρμπι των γειτόνων

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων στον Αλμυρό, ανάμεσα στο Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου σημαδεύει την 9η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, το Σάββατο στον Πτελεό, ανάμεσα στον Πρωτεσίλαο και στον Αίαντα, οι φιλοξενούμενοι «κίτρινοι» κέρδισαν τους κυανόλευκους οικοδεσπότες και σταμάτησαν τη νικηφόρα φετινή πορεία τους, πλησιάζοντάς τους στον ένα βαθμό διαφορά.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Χειλάς στο 82’ αλλά πιο μπροστά οι Φτελιανοί (που κατέβηκαν στον αγώνα με 12 παίκτες) έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Για τους ηττημένους οικοδεσπότες μίλησε ο προπονητής τους Μιχάλης Ανδρωνάς, τονίζοντας τα εξής: «Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε… Συγχαρητήρια στα δικά μας τα παιδιά για την προσπάθεια, Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα και πολλά συγχαρητήρια στην διαιτητικό τριάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, είμαστε πολύ λίγοι σε αριθμό παικτών, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά.»

Για τις συνθήκες του κρίσιμου αυτού παιχνιδιού, είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του διοικητικού παράγοντα της ΕΠΣΘ Δημήτρη Βελάνη, που αναφέρει τα εξής: «Σημασία έχει ότι έγινε πολύ καλό παιχνίδι, με άριστη συμπεριφορά από όλους και πολύ καλή διαιτησία. Εμένα μου άρεσε που έγινε ένα τοπικό ντέρμπι, με φιλική διάθεση από όλους και πολλά μπράβο σε όλους»

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Πρωτεσίλαος – Αίας 0-1

Α.Ε. Διμηνίου – Άρης 0-1
Αγία Παρασκευή – Πύρασος 1-2

 

Έπονται την Κυριακή:

Γ.Σ. Αλμυρού – Διαγόρας

Θησέας – Παγασητικός

Ηρακλής Β. – Ακρόπολη

Σκιάθος – Σκόπελος

Απόλλων – Σαρακηνός


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …