• 2 Νοεμβρίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 28-10-2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 28-10-2016

Τ-ΣΥΡΙΖΑ

Κόψε, κόψε… ούτε ο ψαλιδοχέρης να ήτανε ο Τσίπρας κυρία μου… Αυτή η λέξη που ήξερες, «επιδόματα» ξέχασέ τη. Τώρα τι θα κάνεις για να ζεσταθείς, για να στείλεις τα παιδιά σχολείο η πολύτεκνη, αν θα μπορέσεις να ξαναπάς διακοπές, κανένας δεν ενδιαφέρεται… Όσο και να Τ-ΣΥΡΙΖΑ δεν με άκουγες… τώρα… πάρ’ το ΣΥΡΙΖΑ.

 

Να ο Βόλος

Από γη και αέρος ανενόχλητος ο Μπέος εκμεταλλεύεται τα ανεκμετάλλευτα από τον Αλμυρό. Στην παραλία του Βόλου θα πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί για τον προστάτη της αεροπορίας με το ΖΕΥΣ να τραβά τα μάτια στον ουρανό. Μπορεί να είναι πολυπληθέστερος ο Δήμος Βόλου και να παραμένει το Αεροδρόμιο Αλμυρού, να λέγεται Αγχιάλου, μεταφράζω Βόλου, αλλά έχουμε και εμείς παραλίες και αξιοθέατα που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν για το 2017 τη γιορτή αυτή. Εξάλλου αγαστή συνεργασία της 111 Π.Μ. με τις τοπικές Αρχές υπάρχει.

 

Σποτάκια

Που είναι το ραδιοφωνικό σποτάκι οέο; Το τηλεοπτικό; Πήρατε λογαριασμό, πήρατε προϊόν; Αναμένουμε.

 

Όσο, όσο

Ζητάς προσφορά. Προϊόν δεν περιγράφεις… Σου δίνω το μανάβικο ολόκληρο με 5 ευρώ και αγοράζεις τα μήλα με 3 ευρώ. Ποιος έχασε; Μα οι πολίτες. Να πω και ότι δεν είχες… Φάε μήλα τώρα. Α, και τα δυο ευρώ στην τράπεζα… για τον τόκο.

 

Αυτά τα live…

Τα ζωντανά των ζωντανών, είναι ζωντανές αποδείξεις πολλών… Τελικά θέλει πιο πολύ προσοχή όταν διαλέγεις τους φίλους, απ’ ό,τι όταν διαλέγεις τους εχθρούς. Live στα πηγαδάκια οι φίλοι σου, σε καρφώνουν… πισώπλατα.

 

Κατρου-γκαλος

Μα είναι όνομα αυτό που σε προδιαθέτει για το κάλλος ή το καλός; Πόσο μάλιστα όταν το βλέπεις ως υπογραφή κάτω από ραβασάκι… Κακό κάλο και κατραπακιά στο σβέρκο θυμίζει. Δεν έχουν την αριστερά τους τελικά αυτοί οι άνθρωποι. Καλύτερα να μασάν, παρά να μιλάν και καλύτερα να ξύνουν μολύβια, παρά να γράφουν μ’ αυτά επιστολές.

 

Φέτα φάε

Φέτα φάε, μεγάλο λόγο μη λες… Συμφωνεί το συνέδριό τους, συμφωνεί το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνεί η κυβέρνηση… Τι στο καλό… έχουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν το κατάλαβα;

 

ΕΣΠΑ

Επιτέλους εγκρίσεις προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Άντε, μήπως ζεσταθεί η τσεπούλα μας από διαφήμιση, δημιουργία ιστοσελίδων, φιλοξενία ιστοτόπων … μήπως πέσει λίγο χρήμα στην αγορά, για εξοπλισμούς, αναλώσιμα και δαπάνες υπηρεσιών… Καλοδεχούμενοι και καλο-στέριωτοι οι νέοι επαγγελματίες που επιχειρούν.

 


Σχετικά Άρθρα

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…
Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…
Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Με αφορμή τα εγκαίνια της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης και των μουσειακών χώρων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα…