• 30 Οκτωβρίου, 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑ – έκδοση 28-10-2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑ – έκδοση 28-10-2016

Πριν από μερικές μέρες, οι συνάδελφοι Έμποροι, Επαγγελματίες και Βιοτέχνες της Επαρχίας Αλμυρού, ανέδειξαν το νέο Δ.Σ. της Ένωσής μας, στο οποίο και είχα την μεγάλη τιμή να εκλεγώ για δεύτερη φορά ως πρώτος στις επιλογές τους.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης συγκροτήθηκε σε Σώμα και κατένειμε τις αρμοδιότητες των μελών του με απόλυτο σεβασμό στα αποτελέσματα της σταυροδοσίας του καθενός και της καθεμιάς.

Οι προκλήσεις αλλά και τα προβλήματα που η Ένωσή μας καλείται να αντιμετωπίσει, δεν επιτρέπουν το ξόδεμα της ενέργειάς μας σε εορτασμούς, αλλά αντίθετα, πιέζουν για δράση και επαγρύπνηση.

Μαζί όμως με τις ολόθερμες ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη σας, επιτρέψτε μου να ζητήσω και την πρόθεσή σας. Μια πρόθεση, να μεταφέρουμε την μέχρι τώρα έννοια του μεταξύ μας ανταγωνισμού, σε μια πλατφόρμα που να ταιριάζει στην πόλη μας και τους ανθρώπους της. Σε ένα είδος ευγενούς άμιλλας, στο πιο ψηλό σκαλί της οποίας θα βρίσκεται το χαμόγελο του ικανοποιημένου καταναλωτή.

Και αυτό, μέσα από μια Ένωση – Ομάδα, στην οποία δεν θα υπάρχουν θεατές αλλά μόνο ενεργοί εθελοντές με μοναδικό αντάλλαγμα την επιβίωση των επιχειρήσεών μας, αλλά και των αξιών που για τόσα χρόνια υπηρετεί ο επαγγελματισμός μας.

Περισσότερο όμως, οφείλουμε να αναλογιστούμε μια εικόνα η οποία μας ξεπερνά ατομικά και έχει ως μόνο τρόπο υλοποίησής της την αγαστή συνεργασία των συναδέλφων, αλλά και την ενεργή στήριξη της κοινωνίας και της Δημοτικής Αρχής.

Η αναβάθμιση της τοπικής αγοράς, δεν αποτελεί απαίτηση κανενός, αντίθετα είναι βασική προϋπόθεση για την ίδια της την επιβίωση, έναντι των άλλων γειτονικών ανταγωνιστικών αγορών.

Πάνω σ’ αυτή την ιδέα και τον τρόπο δουλειάς, ας επιλέξουμε να επανατοποθετήσουμε την αγορά της πόλης μας, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται για τις ως τώρα προσωπικές μας συνήθειες.

Το μέλλον, ποτέ δεν ήρθε από μόνο του. Απαιτεί και τη δική μας συνεχή προσπάθεια.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ

Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …