• 22 Οκτωβρίου, 2016

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα
Δύο προτάσεις, μια με διπλά και μια με over 2,5 , πάμε στα ματς.
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Όποτε έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες έχουν επαληθεύσει όλες τις φορές τα πολλά τέρματα, στο 1,80 το σημείο, ΤΟΤΕΝΑΜ – OVER 2,5.
ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ : Σε όλες τις αναμετρήσεις και των δύο ομάδων έχουν επιτευχθεί πάνω από 1,5 γκολ, στις περισσότερες από αυτές το over 2,5 επαληθεύτηκε, ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – OVER 2,5.
ΟΥΛΣΑΝ – ΤΖΕΟΝΜΠΟΥΚ : Μετά από 33 αγωνιστικές, η Τζεονμπούκ υπέστη την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Έχουν απομείνει 4 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος και πλέον εκεί που είχε τελειώσει η υπόθεση τίτλος, τώρα ισοβαθμεί στην κορυφή με την Σεούλ. Κάθε ματς είναι τελικός, είναι πολύ δύσκολο η φιλοξενούμενη να κάνει δεύτερη σερί ήττα με την εικόνα που έχει δείξει. Το διπλό είναι πάρα πολύ δυνατό, έχει και η ισοπαλία ένα μικρό ποσοστό, θα ρισκάρω όμως στο διπλό, ΤΖΕΟΝΚΜΠΟΥΚ – 2.
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο ”Γηραιός” έχει ρεκόρ 0 – 2 – 3 και 4- 7 τέρματα. Πολλά προβλήματα οι γηπεδούχοι, αν και είναι πολύ νωρίς για μακροχρόνιες προβλέψεις, νομίζω πως δεν θα αποφύγει με τίποτα τον υποβιβασμό. Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα ο Ατρόμητος τρέχει ένα μίνι σερί, του παρουσιάζετε μεγάλη ευκαιρία να το αυξήσει και να σκαρφαλώσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Tο σημείο στο 2,20 , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – 2.
ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ : Μετά το τρομερό ξεκίνημα καις πέντε  σερί νίκες, ήρθε ένα πολύ κακό για τη Χιμπέρνιαν με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο και δεν θα την σταματήσει τίποτα από το να πετύχει το στόχο της. Η Ντανφέρμλιν θα δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, μια πιθανή ήττα από την ΄’Χιμπς΄΄ , δεν θα φέρει κάποια ταραχή στην ομάδα. Η αναμέτρηση προσφέρετε και για πολλά τέρματα. Ο συνδυασμός διπλό και over 2,5 πληρώνει 2,70., ενώ η απλή νίκη 1,75, ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ  – 2.
ΠΡΟΤAΣΕΙΣ :
1) ΤΖΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ.
2) TOTENAM OVER – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ OVER – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ OVER
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ :5,19

Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …