Archive

Champions League με ευκαιρίες… – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα

ΚΛΑΜΠ – ΜΠΡΙΖ – ΠΟΡΤΟ :  Αποδικνύονται λίγοι οι γηπεδούχοι για αυτή την διοργάνωση, σε έναν θεωρητικά βατό όμιλο δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ούτε γκολ. Αν θέλει να έχει
Περισσότερα

Η αξία και ανάγκη διατήρησης του ελληνικού ποιμενικού επισημάνθηκαν στην Ημερίδα της Κυριακής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στο δάσος Κουρί η ημερίδα – συνάντηση κτηνοτρόφων με θέμα «Ελληνικός Ποιμενικός & Ελληνική Κτηνοτροφία». Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:
Περισσότερα

Λειτουργούν το ξωκλήσι τους στη Σούρπη την Πέμπτη οι Αστυνομικοί μας

Δημοσιεύουμε το κάλεσμα που λάβαμε από το γραφείο Τύπου του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, σχετικά με την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία που τελείται στο ξωκλήσι του Αγιου Αρτεμίου στη Σούρπη κάθε χρόνο
Περισσότερα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ε΄ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΛΜΥΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΛΜΥΡΟΥ

Την Παρασκευή  14/ 10/16  μαθητές του ΓΕΛ Αλμυρού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εισηγήσεις επιστημόνων που παρουσιάστηκαν κατά τη διεξαγωγή του Ε΄ Συνεδρίου Αλμυριώτικων Σπουδών στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.
Περισσότερα

ΓΣΑ και Δήμητρα οδηγούν τις κούρσες στην Α’ και Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Το νικηφόρο πέρασμα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού από το δημοτικό στάδιο της Σκιάθου, σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Πυράσου στην έδρα του κόντρα
Περισσότερα

Φιάλες με αρχαία αντικαταθλιπτικά βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη

Εκαντοντάδες δοχεία, κεραμικά και γυάλινα, που περιέχουν ίχνη αντικαταθλιπτικών και φάρμακα για την καρδιά, ήρθαν στο φως στη διάρκεια ανασκαφών στην αρχαία ελληνική πόλη Βαθονεία, λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη.
Περισσότερα

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 15-10-2016

Όταν δεν ακούγεται η λογική, μιλάν οι αριθμοί Έργα 42,8 εκατ. ευρώ για την Θεσσαλία ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργος Δέδες.
Περισσότερα

«Σαρακοστή» θεμάτων και πολλές ενστάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο με 38 τακτικά θέματα, αρκετά των οποίων ήταν διαδικαστικά, αλλά και με εντάσεις μετά από ερωτήματα του Νίκου Τσανή.
Περισσότερα