• 24 Σεπτεμβρίου, 2016

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο από τον Βασίλη Μπάρδα – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο από τον Βασίλη Μπάρδα – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ : Με την δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει και φέτος η Γκλάνμπαχ να φτάσει όσο ποιο ψηλά μπορεί. 0- 1 – 3 ρεκόρ για την Ίνγκλοσταντ μέχρι στιγμής, ξεκίνησε πολύ άσχημα, θα έχει δύσκολο έργο στο Μπορούσια Παρκ. Δύο μονάδες  ο άσσος, ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ – 1.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ : Ξεκίνησε με δύο ήττες ο Λεβαδειακός. Η αναμέτρηση με την Κέρκυρα παίρνει χαρακτήρα τελικού. Έχει την ομάδα να μπορέσει να πάρει το τρίποντο, ο Μάντζιος μπορεί να τους κερδίσει μόνος του. Δύσκολα ομάδες όπως η Κέρκυρα κάνουν δύο σερί νίκες, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 2 – 0 την Λάρισα. Ωστόσο το σημείο του άσσου μπορεί να χαθεί και με την ισοπαλία. Θα κρατήσω την νίκη των γηπεδούχων στο 2,10. Είμαι σίγουρος πως τις επόμενες μέρες θα κατρακυλήσει και άλλο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – 1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ : Πετάει φωτιές ο Πανιώνιος,δεν βλέπετε η Βέροια. Ξεκάθαρο φαβορί η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο η τιμή του άσσου στο 1,60 μας απωθεί. Σε όποιον κάνει ας το παίξει.
ΣΠΟΡΤΙΝΚ ΧΙΧΟΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : 1 – 1 εντός έδρας για τους ”μπλαουγκράνα” με την Ατλέτικο, μετά από γκέλα πάντα έρχεται νίκη με μεγάλο σκορ. Η νίκη σε συνδυασμό με το over πληρώνει 1,75, το ίδιο πληρώνει και απλή νίκη από ημίχρον. Κρατάω το δεύτερο. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ – 2 ΤΕΛΙΚΟ.
ΑΝΖΙ – ΖΕΝΙΤ : Μετά το κακό ξεκίνημα, η Ζενίτ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργάνωσεις και μας πλήρωσε με το παραπάνω. Όλα δείχνουν πως με αντίπαλο την Ανζί το σερί θα συνεχιστεί, ωστόσο το σημείου του διπλού πληρώνει μόνο 1,45. ΖΕΝΙΤ – 2.
ΜΑΛΜΕ – ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ : Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα αν θέλει τον τίτλο η Μάλμε. θα γίνει μεγάλη μάχη με την Νόρκενπινκ μέχρι τέλους. Η Χέσλινμποργκ έχει εξασφαλίσει την παραμονή και κάνει αγγαρεία. Τοκογλυφικός άσσος, από ημίχρονο πληρώνει 1,75. ΜΑΛΜΕ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ  – 1 ΤΕΛΙΚΟ.

Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …