• 24 Σεπτεμβρίου, 2016

Πρεμιέρα με το δεξί: Παγασητικός – Γ.Σ.Α. 2-4, Σαρακηνός – Πρωτεσίλαος 1-3

Πρεμιέρα με το δεξί: Παγασητικός – Γ.Σ.Α. 2-4, Σαρακηνός – Πρωτεσίλαος 1-3

-Δυο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού απέναντι στο μαχητικό Παγασητικό, αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-4 υπέρ του. Τα γκολ για τους οικοδεσπότες ο Λάιος στο 19΄και στο 49′. Για τους Αλμυριώτες: στο 32’ και 52′ Κρανάς, στο 63′ Κοτσαρίδης και στο 90′ Κοντοβάς.

Ο προπονητής των κυανόλευκων Θάνος Θεοδώρου, αμέσως μετά το παιχνίδι, δήλωσε στο «Λαό του Αλμυρού»:

«Θέλαμε να αποφύγουμε τις εκπλήξεις, που συχνά κρύβουν οι πρεμιέρες και το καταφέραμε, αν και αιφνιδιαστήκαμε μ’ ένα γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε από κόρνερ, στο οποίο όλη η άμυνά μας δεν αντέδρασε σωστά.

Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα, αλλά με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, από ατομικό λάθος αυτή τη φορά, βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα αντέδρασε σωστά, με πείσμα και δύναμη και πετύχαμε άλλα τρία τέρματα, ενώ χάσαμε σωρεία ευκαιριών, οι οποίες θα μπορούσαν να διευρύνουν τη νίκη.

Γενικώς είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί έδειξαν ότι άρχισαν να αφομοιώνουν πράγματα και συνεργασίες στον τρόπο που θέλω να παίζουν.

Τώρα μας περιμένει ένας επίσης δύσκολος αγώνας με τα Μελισσιάτικα, στην έδρα μας.»

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Παυλίδης (46′ Φαράντος), Κυριάκος, Πλαβός, Θωμαΐδης, Κωτσιαρίδης, Νασιακόπουλος (73′ Τσόγκας), Ν. Βούλγαρης (78′ Δημουλάς), Κρανάς, Κοντοβάς.

 

Ο ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ

-Το κάλεσμα του Μιχάλη Ανδρωνά στους παίκτες του, πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Σαρακηνό, να ξεπεράσουν το πένθος και διάφορα άλλα ατυχή γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα στην προετοιμασία της, φαίνεται πως δεν πήγε …στράφι και οι Φτελιανοί γυρίζουν από τον Βόλο στον τόπο τους με το πρώτα «διπλό», με το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Πρωτεσίλαου αγκαλιασμένοι φώναξαν το όνομα του εκλιπόντα πρώην προέδρου Μιχάλη Σιαμανίκου, ενώ αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. Επίσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Το τελικό, 1-3 υπέρ του Πρωτεσίλαου τα λέει όλα…

Τα γκολ 9′ αυτογκόλ ο Χασιώτης, στο 2′ αυτογκόλ ο Καλαμάτας, στο 51′ ο Αραπίτσας και στο 55′ ο Θ. Κόρκος.

Στο 35’ ο Τσαγκαράς των γηπεδούχων ανέτρεψε έξω από τη μεγάλη περιοχή τον Παπαδόπουλο (που επέλαυνε σε θέση για γκολ) και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Εκτός από τα δυο αυτογκόλ που μοιράστηκαν στην αρχή οι αντίπαλοι, στο 51′ σε σέντρα του Θ. Κόρκου, ο Αραπίτσας με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 2ο τέρμα των νικητών και στο 55′ ο Θ. Κόρκος με διαγώνιο σουτ το τελικό 1-3.

Κλασικές ευκαιρίες για γκολ έχασε και ο Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής των Φτελιανών Μιχάλης Ανδρωνάς, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στο goalpost.gr, ανέφερε: «Ήταν μια ιδιαίτερη πρεμιέρα σήμερα για τον Πρωτεσίλαο, γιατί χάσαμε πριν από λίγες μέρες έναν δικό μας άνθρωπο, τον Μιχάλη Σιαμανίκο. Είχαμε έναν λόγο παραπάνω να παίξουμε σήμερα και γι’ αυτόν τον άνθρωπο και είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, δεν έχω λόγια να πω. Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Αγωνιστικά μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε με 0-1, ήμασταν και λίγο τυχεροί στο γκολ, αλλά από δικό μας λάθος ισοφαριστήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την τακτική που είχαμε, με παίκτη παραπάνω βέβαια, καταφέραμε και βγάλαμε τις φάσεις, πετύχαμε και δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Παπαδόπουλο.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Σαρακηνός και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μιχόπουλος, Μαλιαρός, Σιαμουρδάνης, Β. Χασιώτης (85′ Λάμπος), Κ. Κόρκος, Παναγιώτου (66′ Σ. Χασιώτης), Θ. Κόρκος (75′ Λεϊμονής), Παπαδόπουλος, Μαρικλέιν, Αραπίτσας.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα στην της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΘ είναι συνοπτικά τα εξής:

Παγασητικός – Γ.Σ. Αλμυρού 2-4

Σαρακηνός – Πρωτεσίλαος 1-3

Ακρόπολη – Θησέας 2-0

Α.Ε. Διμηνίου – Αγ. Παρασκευή 1-0

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αίας – Σκιάθος (ώρα 12.30’)

Πύρασος – Απόλλων

Σκόπελος – Ηρακλής Β.

Άρης – Διαγόρας


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …