• 20 Σεπτεμβρίου, 2016

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΚΡΙΚΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου και της Αγγελικής, το γένος Κουτσούμπα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Βρύναινα Αλμυρού και η ΣΚΥΛΙΤΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του Κωνσταντίνου και της Αλεξάνδρας, το γένος Σταματάκη που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ του Χαραλάμπους και της Μελωδίας το γένος Τερζοπούλου, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη  και κατοικεί στο Δήμο Συκκεών Θεσαλοννίκης και η ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ του Χρήστου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Μιλτιάδη και της Μαρίας, το γένος Κωτσού που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στο Κρόκιο και η ΧΑΛΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ του Παντελή και της Στυλιανής το γένος Καρπέτη που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Ευξεινούπολη πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ευξεινούπολη.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Μπουρογιάννης Κωνσταντίνος του Θεοδώρου και της Ελένης, το γένος Γκουτζή που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Αλμυρό και η Αγλαΐα Καργιώτη του Δημητρίου και της Μαρίας το γένος Παπαθανασίου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στη Λάρισα πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στη Λάρισα.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου και της Μαρίας, το γένος Γκαμαλέτσου που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στη Σούρπη και η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ηλία και της Κωνσταντίνας, το γένος Ζαγγανά, που γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής και κατοικεί στην Αμαλιάπολη, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…
Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…
Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Με αφορμή τα εγκαίνια της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης και των μουσειακών χώρων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα…