• 1 Σεπτεμβρίου, 2016

DOJO ΜΑΧΗΤΕΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ DOJO ΤΟΥ SENSEI ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑ

DOJO ΜΑΧΗΤΕΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ DOJO ΤΟΥ SENSEI ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑ

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 ορίστηκε η έναρξη των μαθημάτων και οι εγγραφές στην σχολή των Μαχητών στην Νέα Αγχίαλο στην οδό Διαμαντοπούλου 26 διανύοντας τον 9ο χρόνο λειτουργίας. Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα μαθήματα στην σχολή του Αλμυρού δίπλα στα ΚΤΕΛ δυναμικά και δημιουργικά ακόμη μια χρονιά για τους Μαχητές κατακτώντας περισσότερη γνώση πειθαρχία και αυτοέλεγχο για όλους τους μαθητές.

Η φετινή χρονιά επιφυλάσσει νέες εμπειρίες δραστηριότητες και πλούσιες γνώσεις στις πολεμικές τέχνες γι’αυτό και η Σχολή μας δίνει την μέγιστη βαρύτητα και προσοχή στους αθλητές-σπουδαστές καταφέρνοντας οι ίδιοι να αγγίζουν την κορυφή με τον τίτλο των Παγκόσμιων Πρωταθλητών. Αξίζει να σημειωθεί πως η πειθαρχία, ο αυτοέλεγχος, η αυτοσυγκράτηση, η καλλιέργεια του πνεύματος και εκγύμναση του σώματος είναι το πρώτο που διδάσκεται στην σχολή και έπειτα θέληση, πίστη και αγάπη σε αυτό που κάνουνε τα παιδιά.

Αποτελεί πρότυπο ο δάσκαλος και προπονητής των Μαχητών sensei Αντώνης Λεωνίδας καθώς δεν επαναπαύεται αλλά συμμετέχει και ο ίδιος σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα όπως φέτος στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Οι σχολές μας είναι αδειοδοτημένες και αναγνωρισμένες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (τον αρμόδιο κρατικό φορέα). Ο προπονητής sensei Αντώνης Λεωνίδας είναι πτυχιούχος προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με 4 Dan στο Kyokushin Budokai και διδάσκει προσωπικά ο ίδιος δίνοντας μεγάλη προσοχή και σημασία ώστε να είναι το καλύτερο παράδειγμα για τους μαθητές του.

Και στις 2 σχολές λειτουργεί επαγγελματικό Ring καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπου αποτελούν έναν πλήρως διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο για την επίτευξη καλύτερης και ολοκληρωμένης προπόνησης των παιδιών.

Διδάσκονται Jiu Jitsu – Kyokushin Budokai – Kick Boxing. Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες.

Σας περιμένουμε και φέτος να ακολουθήσουμε μαζί τον πραγματικό κόσμο των πολεμικών τεχνών.

Πληροφορίες sensei Αντώνης Λεωνίδας τηλ.6937065183 www.ac-mahites.gr.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …