• 27 Αυγούστου, 2016

Και πάλι ταμείο – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα

Και πάλι ταμείο – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα
Πάταγος, τα ταμεία δεν έχουν σταματημό. Πέρασαν πάλι όλα τα προτεινόμενα σημεία, για να δούμε το σερί μέχρι πότε θα συνεχιστεί. Σήμερα θα πορευτούμε με μικρές αποδόσεις που έχουν αξία όμως.
ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος η Ατλέτικο, σε πρωτάθλημα και Champions Legue. Μεγάλο όπλο της για άλλη μια σεζόν η άμυνα, με αυτή πήγε να κερδίσει την Αλαβές, προηγήθηκε στο 91′ αλλά ήρθε η ψυχρολουσία 2 λεπτά αργότερα και  η πρώτη γκέλα είναι γεγονός. Θα μπει δυνατά το σύνολο του Σιμεόνε, δεύτερη σερί γκέλα και με ομάδες αυτού του βελινικούς θα είναι καταστροφική. Πιθανό σαν σημείο και το under, φοβάμαι όμως κάποιο ξέσπασμα. Φοβερό ξεκίνημα για την Λεγκανές, απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Θέλτα με 0 – 1. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, πολύ δύσκολα όμως ομάδες αυτής της δυναμικότητας να κάνουν δύο σερί εκπλήξεις, ΑΤΛΕΤΙΚΟ – 2.
ΖΕΝΙΤ – ΑΜΚΑΡ : Έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα με 1 – 3 – 0 ρεκόρ, βέβαια στην μια νίκη που έκανε την πιάσαμε. Είχε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μια ομάδα που αποτελεί το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ούτε λόγος για άλλη απώλεια, ειδικά εντός έδρας για την Ζενίτ. Έχει εκμεταλλευτεί άριστα το εύκολο πρόγραμμα που είχε μέχρι στιγμής η Αμκάρ κα φιγουράρει στην δεύτερη θέση. Ναι μεν είναι καλή ομάδα,άλλα όχι για τόσο ψηλά. Προσωπικά  περιμένω να παίξει τις θέσεις έξι έως εννιά, στο 1,45 το σημείο του άσσου, όχι και κάποια ευκαιρία, εμένα μου κάνει και θα το έχω στις επιλογές μου, ΖΕΝΙΤ – 1.
ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ : Απίστευτη προϊστορία έχουν οι δύο ομάδες στην επαλήθευση του over  όταν βρίσκονται αντιμέτωπες. Συγκεκριμένα στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις όχι μόνο έχουν επαληθεύσει το σημείο, αλλά τις τέσσερις από αυτές ήρθαν και over 3,5. Όποιος θέλει μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να συνδυάσει τα γκολ με το σημείου του άσσου ή να παίξει περισσότερα από 2,5 τέρματα, ΣΕΛΤΙΚ – OVER 2,5.
ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ : Πρώτη γκέλα για την Μπενφίκα, ήρθε 1 – 1 στην έδρα της με αντίπαλο την Σετουμπαλ. Η διαφορά δυναμικότητας που έχει με τις άλλες ομάδες, πλην Πόρτο – Σπόρτινκ, κάνει πολύ δύσκολο το γεγονός να μην κερδίσει σε δεύτερο σερί ματς. Η προϊστορία σαφώς και με το μέρος των ” Αετών”  0 – 1 – 4 στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους και με τέρματα 6 – 13 υπέρ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ – 2.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ : ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΖΕΝΙΤ – ΣΕΛΤΙΚ OVER 2,5.
Καλή επιτυχία στα δελτία σας.
Τα σημεία είναι προτάσεις, η τελική επιλογή είναι δική σας.

Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …