• 26 Αυγούστου, 2016

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνος και της Χαρίκλειας, το γένος Αλαμάνη, που γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα και η ΧΟΥΣΙΑΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη και της Αναστασίας, το γένος Ζιώγα, που γεννήθηκε στην Ευξεινούπολη και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ευξεινούπολη.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΠΡΙΝΤΖΙΩΤΗΣ του Ευαγγέλου και της Τριανταφυλλιάς, το γένος Κασσανδρινού, που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στον Αλμυρό και η ΑΡΕΤΗ ΛΙΑΓΚΑ του Δημητρίου και της Κωνσταντίας, το γένος Στέκκα, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Ευξεινούπολη, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ευξεινούπολη.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου και της Δάφνης – Μαρίας, το γένος Καράμπαμπα, που γεννήθηκε στην Λάρισα και κατοικεί στο Διδυμότειχο και η ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ του Θεόδωρου και της Βασιλικής, το γένος Κυριακάκη, που γεννήθηκε στο Διδυμότειχο και κατοικεί στο Διδυμότειχο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ευξεινούπολη.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης του Ιωάννη και της Δέσποινας, το γένος Καραλίδη, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στο Αργιλοχώρι Αλμυρού και η Ειρήνη Παπάζογλου του Κωνσταντίνου και της Μηλίτσας, το γένος Κέκκου, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Βόλο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στον Βόλο.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Νικόλαος Καραθόδωρος του Ιωάννη και της Ιουλίας, το γένος Μπασδάνη, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στη Νέα Αγχίαλο και η Χρυσή Γλιάτη του Χρήστου και της Ευθαλίας, το γένος Ζορμπά, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Νέας Αγχιάλου.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΖΑΪΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αλέξανδρου και της Ερασμίας, το γένος Κασπαρίδη, που γεννήθηκε στις Σέρρες και κατοικεί στην Αθήνα και η ΘΕΟΔΩΡΑ ΛΩΡΙΤΗ του Δημητρίου και της Σταυρούλας, το γένος Μπραζογούλα, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Αλμυρού.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου και της Φωτεινής, το γένος Περιστερά, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η ΠΑΡΧΑΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του Ιωάννη και της Μαρίας, το γένος Ιωαννίδου, που γεννήθηκε στο Σουχάμι Αμπχαζίας Γεωργίας και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΣΙΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου και της Αγαθής, το γένος Καραπατάκη, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στη Φυλάκη και η ΒΕΡΓΑ ΑΝΤΩΝΙΑ του Κωνσταντίνου και της Ιφιγένειας, το γένος Λαζάρου, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΚΑΠΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου και της Ελένης, το γένος Τσιμπουκάκη, που γεννήθηκε στο Αμαρουσίου Αττικής και κατοικεί στον Αλμυρό και η ΚΟΥΤΣΙΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Αποστόλου και της Μαρίας, το γένος Μπαντή, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου και της Βασιλικής, το γένος Γιαννοπούλου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η ΝΑΝΤΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Χρήστου και της Σταματίνας, το γένος Αντωνίου, που γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Νικολοπούλου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η BUZI GLODIANA του XHEVDET και της URMA το γένος XHAFA, που γεννήθηκε στην Αλβανία πόλη FIER και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΑΣΔΕΚΗΣ του Ιωάννη και της Μαρίας το γένος Κάιρα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στο Βόλο και η ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου και της Γιασεμής το γένος Αγγελή, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στο Βόλο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ζώης Σπυρίδων του Γεωργίου και της Παναγιώτας, το γένος Γρίβα, που γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατοικεί στη Νέα Μάκρη Αττικής και η Τσιγαρίδα Μαρία του Κωνσταντίνου και της Ιωάννας, το γένος Μαγγίνα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί Νέα Μάκρη Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στη Γάβριανη Αλμυρού.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Οικονόμου Μαργαρίτης του Ιωάννη και της Ευγενίας, το γένος Ράπτη, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό και η Μαρία Μακατσιάνου του Κωνσταντίνου και της Χαρίκλειας, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κρόκιο Αλμυρού.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Τετριμίδας Γεώργιος του Σπυρίδωνα και της Γεωργίας, το γένος Τσάτσου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Αλμυρού και η Καραγεωργοπούλου Μαρία – Ραφαέλα, του Χαράλαμπου και της Ελένης, το γένος Τσιότρα, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί Ευξεινούπολη Αλμυρού, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Ευξεινούπολη.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ιγγλέζος Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Μαρίας, το γένος Κορλού, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Κονταρόλακα Αλμυρού και η Hasimaj Yllka του Laver Hasimaj και της Violeta Hasimaj, το γένος Tomaj, που γεννήθηκε στο Ballsh Fier της Αλβανίας και κατοικεί στο Ballsh Fier στην Αλβανία, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Αλβανία.

 

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΚΑΒΡΕΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου και της Άννας, το γένος Μαμούρα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Βρύναινα και η ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου και της Αναστασίας, το γένος Μπιρμπίλη που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…
Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…