• 13 Αυγούστου, 2016

Ξανα…ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα

Ξανα…ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίχτες του στοιχήματος. Τέλος οι διακοπές οσον αφορά το στοιχηματικό – ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ξεκινάει Premer League, League 1 και πολλά άλλα πρωταθλήματα. Έχουμε Ολυμπιακούς αγώνες, προκριματικά για το Champions – Europa League, γίνετε πραγματικός χαμος. Βεβαια όσοι μπορείτε μείνετε στις παραλίες. Όσο λείπαμε είχαμε πολλές εξελίξεις, αποκλεισμός Πάοκ από τον Άγιαξ, αποκλεισμός Άεκ από Σεντ Ετιέν, αποκλεισμός Γιάννινα από Αλκμάαρ αλλά το μεγάλο μπαμ και αυτό που μας έκανε αίσθηση, ηταν ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού χωρίς να κάνει σχεδόν ούτε φάση σε δύο ματς.

Το πιο τραγικό από όλα είναι πως η μεγαλύτερη μάζα των αθλητικών δημοσιογράφων τα έριξε στο προπονητή. Κανείς δεν είχε τα κότσια να τα βάλει ανοιχτά με τον μοναδικό υπεύθυνο που ακούει στο όνομα Μαρινάκης. Ενώ είχε σημαντικούς αγώνες πολύ νωρίς, άφησε την ομάδα χωρίς παίχτες. Ότι υπήρχε το πούλησε και δεν αγόρασε σχεδόν τίποτα. Έβγαιναν μετά τα φαιρέφονα και έλεγαν πως δεν έστησε σωστά την ομάδα ο Σάντσεθ και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων συνεχίζουν τα τρώνε κουτόχορτο. Το πιο ωραίο που διάβασα ηταν πως θα τον ακολουθει αυτός ο αποκλεισμός όπως ακολουθούσε τον Αναστασίου ο αποκλεισμός από την Καμπάλα. Και ρωτάω τώρα εγώ, γιατί τον Βαλβέρδε δεν τον έδιωξε ο Κόκκαλης όταν αποκλείστηκε από τον Αποέλ? Τότε δεν θα τον ακολουθούσε ο αποκλεισμός? Βέβαια ο Βαλβέρδε τα σάρωσε όλα και θεωρείται ένας απο τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια όπως μας συμφέρει τα παρουσιάζουμε στον κόσμο, πάμε στα ματς.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. : Νέα μεγάλη πρόκληση για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ευκαιρία και για τους δύο να πάρουν λίγο από την χαμένη λάμψη τους, να επιστρέψουν στις επιτυχίες και τους τίτλους. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και δεν θέλει με τίποτα να ξεκινήσει με γκέλα. Αν και οι εκπλήξεις στην Premier League είναι αρκετά συχνές θα εμπιστευτώ τον “Special One”, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – 2

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ : Από άλλο πλανήτη η Κοπεγχάγη με 12 – 1 τέρματα και 3 – 1 – 0 , δείχνει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Από κοντά και η Μίντιλαντ, μεγάλο αγκάθι όμως η άμυνα της, έχει δεχθεί 5 τέρματα σε 4 αγωνιστικές. Ναι μεν είναι ντέρμπι αλλά με την άμυνα των φιλοξενούμενων το over σε αποδόσεις 1,75 – 1,80 που κυκλοφορούν είναι αρκετά ικανοποιητικό,ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1 ή OVER 2,5.

ΡΙΝΤ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ : Ακόμη μια χρονιά η Σάλτσμπουργκ είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ξεκίνησε λίγο στραβά όπως και πέρυσι, αλλά τα ματς που χρειάστηκε τα πήρε. Η Ριντ από την άλλη είνια μια ομάδα που θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, για να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση, θα πρέπει οι φιλοξενούμενοι να είναι σε πολύ κακό φεγγάρι, ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – 2.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ : ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ.

Καλή επιτυχία στα δελτία σας.

Τα σημεία είναι προτάσεις, η τελική επιλογή είναι δική σας.

Υ.Γ. Είναι ολοφάνερο το πρoβλημα στην επίθεση για τον Ολυμπιακο. Ο Ιντέγιε είναι λίγος και δεν ταιριάζει στο στυλ των ερυθρόλευκων.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…