• 29 Ιουλίου, 2016

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου και της Πελαγίας, το γένος Κεχαγιά, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Πτελεό και η ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Παντελή και της Σταυρούλας, το γένος Τσίρου που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Βόλο πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου και της Ευφροσύνης, το γένος Σκορδούμπλα, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Αλμυρό και η ΜΑΜΟΥΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, το γένος Καραΐσκου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Αλμυρό πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στο Ι.Ν Ευαγγελίστριας Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Αντωνίου και της Δήμητρας, το γένος Ζησοπούλου, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του Κωνσταντίνου και της Λουλούδως, το γένος Καλογεωργιάνη που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στον Αλμυρό πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Μιτζέλα.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ΧΡΗΣΤΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου και της Λουτσία Μοττίλλο, το γένος Πιέτρο, που γεννήθηκε στο Μοντρεάλ Καναδά και κατοικεί στον Αλμυρό και η ΡΑΧΜΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη και της Μαρίνας, το γένος Φαράντου που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ευξεινούπολη.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Κωνσταντίνος Μέμμος του Παντελή και της Ευγενίας, το γένος Μπακίρη που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στον Αλμυρό και η Αθανασία Κολώνη του Γεωργίου και της Αναστασίας το γένος Κούτσελα που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Άγιο Δημήτριο Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Γιαννακές Αθανάσιος του Χρήστου και της Όλγας, το γένος Δερβίση, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στο Χαϊδάρι Αττικής και η Θανοπούλου Αγγελική του Άγγελου και της Βασιλικής, το γένος Πετροπούλου, που γεννήθηκε και κατοικεί στο Χαϊδάρι Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Πορταριά Πηλίου του Δήμου Βόλου.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Σιάνος Σπυρίδων του Γεωργίου και της Αικατερίνης, το γένος Βαλαμούτη, που γεννήθηκε στη Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η Τζιοβάρα Παναγιώτα του Γεωργίου και της Βασιλικής, το γένος Κολέτα, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου και της Βασιλικής, το γένος Κράβαρη, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στην Νέα Αγχίαλο και η ΚΟΥΡΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ του Νικολάου και της Χριστίνας, το γένος Μάμμου, που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Δημητρίου Θωμάς του Ηλία και της Βασιλικής, το γένος Μοσχοβοπούλου που γεννήθηκε στη Χαλκίδα και κατοικεί στον Αλμυρό και η Ζωή Τσιγκώνη του Δημητρίου και της Ευαγγελίας το γένος Μέτσου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το  άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ του Δημητρίου και της Βασιλικής, το γένος Νίντου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ– ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΛΕΝΤΖΑ του Αντωνίου και της Μαρίας  το γένος Μαυροειδή, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Καραφέρης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου και της Ξένιας,το γένος Χουλιαρά που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πτελεό Αλμυρού και η Μαντουδιώτου Μαρία του Αλεξάνδρου και της Γεωργίας, το γένος Παρδάλη, που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στον Βόλο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…