• 19 Ιουλίου, 2016

Full Edition Video – Τα περάσματα του Rally Almyros 2016 από 11 κάμερες

Full Edition Video – Τα περάσματα του Rally Almyros 2016 από 11 κάμερες

Επιτυχία τoυ ΟΜΑΘ και της τοπικής κοινωνίας το Rally Almyros 2016

Νικητές οι ‘’Nikon’’ και Ανδριανόπουλος Γρηγόρης

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν πληρώματα, βοηθοί και θεατές από το Rally Almyros 2016. Η αρτιότητα της οργάνωσης (συγχαρητήρια Γιάννη Μόσχο) και η ομορφιά των Ειδικών, διασφάλισε τη μεγάλη συμμετοχή στο επόμενο Rally. Υπήρξαν γκρίνιες για τους κλειστούς δρόμους, όμως οι επαγγελματίες ωφελήθηκαν, τα καταλύματα άγγιζαν το 100% στην πληρότητα, οι παραλίες του Αλμυρού διαφημίστηκαν.

Ρέστα έδωσαν οι Πρόεδροι των χωριών, στο κάλεσμα του ΟΜΑΘ και του Δήμου Αλμυρού, μέσω του εντεταλμένου Συμβούλου Αργύρη Ρούσσα. Σύλλογοι της περιοχής επίσης έδωσαν ηχηρό παρόν, με πρωταγωνιστές αυτούς των Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στα πληρώματα κατά την πανηγυρική εκκίνηση, και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης ΝΗΕΣ, με τη συμμετοχή των μελών ως παρατηρητών αγώνα.

Αστυνομία, Πυροσβεστική, αγωνοδίκες και κριτές ράλι άλλων περιοχών, όπως από Λαμία, Πτολεμαΐδα, Τρίκαλα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη κ.ά. συνέβαλλαν καθοριστικά.

Η τοπική κοινωνία, κατόρθωσε να δώσει στη Λέσχη, στον ΟΜΑΘ, σε επισκέπτες και φίλαθλους την εικόνα μιας ενωμένης κοινωνίας, που επιχειρεί και ξέρει να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις.

Η εφημερίδα μας και το e-almyros.gr κάλυψαν τον αγώνα πλήρως, με τη συνεργασία των TechItSerious Productions, και με τη βοήθεια και τον χορηγών κάλυψης του αγώνα παρέδωσαν στο κοινό, πλήθος φωτογραφιών, teaser video τεσσάρων λεπτών με τις καλύτερες στιγμές του rally, αλλά και πλήρεις λήψεις από τις δέκα βιντεοκάμερες που στήσαμε και τις δυο μέρες στις δυο ειδικές διαδρομές. Δημοσιεύονται παρακάτω:

Full Edition από 11 κάμερες

Σύντομο τετράλεπτο video

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ, οι 4τροχοί, το TRT πρόβαλλαν το δικό μας βίντεο, ως το βίντεο κάλυψης του αγώνα και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, αλλά τηρήσαμε και την υπόσχεσή μας στους χορηγούς μας ότι η διαφήμισή τους θα προβληθεί άριστα εντός και εκτός Αλμυρού.

Το σύντομο βίντεο θα δοθεί ως χορηγία στον Δήμο Αλμυρού και στον ΟΜΑΘ για την προβολή του επόμενου Rally.

Τελετή έναρξης και λήξης, τεχνικό έλεγχο και service park είχαμε ξαναδεί… Αυτό που δεν είχαμε ζήσει σε προηγούμενο Rally, ήταν το διάλειμμα ενός beach party.

Δεν το κρύβουμε κυρία μου… Στο Beach Party του Rally Almyros που πραγματοποιήθηκε μετά την τελετή έναρξης, το Σάββατο 9 Ιουλίου, δεν πήγαμε για δουλειά. Πήγαμε για δι-α-σκέ-δα-ση η ηη..ηη.

Τα συνεργεία του e-almyros.gr και των TechItSerious Productions, που συνεργαζόμαστε για την κάλυψη του ράλι (οι μεν φωτο και βίδεο, οι δε βίδεο, βι-τριο, βι-δε-κα-κάμερο…!!) αποφασίσαμε, να μην πετάξουμε στην οθόνη σας αμοντάριστα πλάνα, αλλά να αφήσουμε μετά αγώνα το μοντάζ και να διασκεδάσουμε μαζί με τα πληρώματα, και τον αδελφό DJ Caco, να απολαύσουμε την υπέροχη βραδιά στην παραλία Αμαλιάπολης.

Με εκπλήξεις μουσικές και βεγγαλικές, ο DJ Caco μας οδήγησε στα γνώριμα σοκάκια της διασκέδασης που τόσο καλά γνωρίζει.

 

Τα αποτελέσματα του Rally Almyros

Ανδριτσάκης: Η ειδική στις Νηές είναι για ‘μενα σα Λούνα Παρκ!

Οι οδηγοί πραγματικά αγάπησαν τις διαδρομές, και ιδιαίτερα τη δεύτερη στις Νηές. Το Rally, δεν είναι μόνο ταχύτητα, απαιτεί πολλές δεξιότητες, καλό αυτοκίνητο, πολλές τεχνικές γνώσεις. Τα αυτοκίνητα πρέπει να «αντέξουν» με λίγα λόγια. H ζέστη και οι απαιτητικές διαδρομές συνετέλεσαν ώστε το απόγευμα της Κυριακής μόλις 19 αυτοκίνητα από τα 26 που εκίνησαν να φτάσουν στον Αλμυρό όπου έγινε και η τελετή τερματισμού του αγώνα.

Από πολλές αθλητικές ιστοσελίδες, από όλα τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια, αθλητικογράφοι κάλυψαν το Rally Almyros. Ξεχωρίσαμε απόσπασμα της ιστοσελίδας Time2Rally.gr για τα αποτελέσματα στις κατηγορίες του αγώνα, το οποίο δημοσιεύουμε, καθώς και τους επίσημους πίνακες των αποτελεσμάτων.

Οι ‘’Nikon’’ και Ανδριανόπουλος Γρηγόρης ήταν αυτοί που οδήγησαν σταθερά όλο το Σαββατοκύριακο κι έφεραν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου το 9άρι Mitsubishi. Σε απόσταση βολής το Σάββατο, όρμηξαν ελεγχόμενα την Κυριακή και δικαιώθηκαν με μια νίκη σε γενική και C2 που μόνο εύκολη δεν ήταν. Πίσω τους οι νικητές της C3, Πλάγος Γιάννης και Ρέντης Άλκης, απογείωσαν το Honda Civic το Σαββάτο αλλά την Κυριακή ένα ‘’βουτάει’’ και ζημιά στο πίσω ψαλίδι τους στέρησε τη δυνατότητα για διατήρηση της πρωτιάς για κάτι λιγότερο από 10’’ στο τελικό αποτέλεσμα. Την τριάδα στη Γενική κατέκτησαν οι Ντόφης Αντρέας – Τσαούσογλου Μάριος.

H τέταρτη θέση γενικής ήταν υπόθεση των διεκδικητών της C5. Οι Μαργαρώνης Ανδρέας και Αφαλωνιάτης Μιχάλης οδήγησαν γρήγορα και θεαματικά το Citroen Saxo και πήραν την κατηγορία από τους ‘’FILON’’- Γονάκη Γιώργο με Peugeot 206, σε μια κόντρα που κράτησε το ενδιαφέρον ψηλά μέχρι και την τελευταία Ε.Δ. Την εξάδα της γενικής κατάταξης, αλλά και το βάθρο της C5, συμπλήρωσαν οι Αθανασόπουλος Γιώργος και Μπαρδάκης Σπύρος με Citroen C2, με τον οδηγό να δείχνει πολύ καλά σημάδια εξέλιξης στους πρώτους του αγώνες. Μια θέση πίσω οι Αφοί Καραθανάση, κινήθηκαν σε αξιοπρεπείς ρυθμούς κι έφεραν το Opel Astra στην 2η θέση της C3, αντιμετωπίζοντας προβλήματα πρόσφυσης από το Σαββάτο.

Νικητές στη C6 , οι Πλατώνης Μίλτος και Λιλλής Γιάννης απογείωσαν για άλλη μια φορά το Toyota Yaris, με οδήγηση που τράβηξε τα βλέμματα. Στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, οι τοπικοί Μιχαήλ Σταμάτης και Κορίνθιος Γρηγόρης με Peugeot 106 , δυσκολεύτηκαν από τους Σύλλα Γιάννη και Κουκλιαμπή Παναγιώτη με Citroen Saxo, αφού η μεταξύ τους μάχη είχε λιγότερα από 5’’ διαφορά στο τέλος. Ο νέος Ντόντης Μίλτος με συνοδηγό τον έμπειρο πατέρα του Σπύρο και όπλο το 106 Maxi, δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης και η 3η θέση στην C4 ήταν η επιβράβευση.

Πίνακες αποτελεσμάτων μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λινκ: http://www.infomega.gr/live/


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…