• 29 Ιουνίου, 2016

Πάμε στους 8 του Euro με τον Βασίλη Μπάρδα

Πάμε στους 8 του Euro με τον Βασίλη Μπάρδα
Φτάσαμε στους ‘8’ με μία έκπληξη στα χαρτιά και άλλη μια αγωνιστικά. Στα χαρτιά εννοώ την Ισλανδία, βάση φανέλας και ιστορίας είναι τεράστια έκπληξη.  Αν το δούμε αγωνιστικά όμως οι δύο ομάδες δεν είχαν τεράστιες διαφορές. Αυτό βέβαια οφείλετε σε δύο παράγοντες. Πρώτον η Ισλανδία  έπιασε ταβάνι, δεν μπορεί να παίξει καλύτερα και δεύτερον ο  Χότσον έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποκλειστεί το Νησί. Δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω αναλύσεις, μέχρι και ο Ανέστης Βλάχος με το γυάλινο μάτι θα έβαζε βασικό το Βάρντι και δεν θα έπαιζε με δεκάρι τον Ρούνεϊ.

 Η αγωνιστική έκπληξη ήταν της Κροατίας, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στον όμιλο και άφησαν υποσχέσεις. Σε αντίθεση με τους Πορτογάλους που χρειάστηκαν μια από τις τρίτες θέσεις για να περάσουν στην επόμενη φάση και για να αποκλείσουν τους Κροάτες το κατάφεραν με ένα σουτ στο τέρμα στο 117 της παράτασης.
Η Γερμανία μετά το μέτριο ξεκίνημα και το λάθος του Λεβ να παίζει χωρίς Φορ αλλά με περιφεριακούς , κέρδισε 3 – 0 την Σλοβακία, κατάλαβε το λάθος του έβαλε το Γκομεζ και πλέον οδεύει προς τον τίτλο.Η Γαλλία έμεινε νωρίς πίσω, έπαιξε όμως από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου φουλ επίθεση και γύρισε εύκολα την αναμέτρηση. Βέλγιο και Ουαλία επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και μέσα στο γήπεδο, ενώ η Ιταλία με μαέστρο τον Κόντε έστειλε για πλάκα τους Ισπανούς σπίτι τους.
Πάμε να δούμε τι περιμένουμε να δούμε.
ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ : Δύο ισοδύναμες ομάδες, η Πολωνία έχει δείξει λίγο καλύτερο πρόσωπο ενώ η Πορτογαλία έχει μια εύνοια που δεν έχει προηγούμενο, είναι ικανή να πάρει το Euro χωρίς νίκη στην κανονική διάρκεια. Πιθανή παράταση, ο λιγότερο χειρότερος προκρίνεται.
ΟΥΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ : Το είπαμε και στην προηγούμενη φάση, όλοι σας και μόνος μου, κάπως έτσι η Ουαλία με μπροστάρη τον Μπέιλ και την ποιοτική βοήθεια του Ράμσεϊ έχει φτάσει με ευκολία ως εδώ. Τα πράγματα όμως ζορίζουν τώρα, το Βέλγιο έχει ποιοτικούς παίχτες, σε καλές όμως άμυνες όπως η Ιταλία έχει πολλά προβλήματα. Βέβαια οι Ουαλία δεν έχει τέτοια άμυνα αλλά παίζει κλειστά, δεν είναι τόσο φαβορί το Βέλγιο όσο λένε οι αποδόσεις, μπορεί να προκριθεί, αλλά θα τα βρει σκούρα. Δεν αποκλείω και την έκπληξη.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ : Για μένα αυτός είναι ο τελικός της διοργάνωσης.  Δεν χωράνε προγνωστικά, απλά βλέπετε την αναμέτρηση που θα σας κρατάει καθηλωμένους.
ΓΑΛΛΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ : Αν μείνει πίσω στο σκορ όπως με την Ιρλανδία, θα έχει πρόβλημα η Γαλλία, πιστεύω όμως πήρε το μάθημα της και θα μπει πιο έτοιμη και με καθαρό μυαλό από την αρχή. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν πίστευαν οι Ισλανδοί ότι θα φτάσουν ως εδώ χωρίς ήττα. Τώρα όμως δυσκολεύουν τα πράγματα, το σύνολο του Ντεσάμπ έχει διεισδυτικούς παίχτες για να σπάσουν την σφιχτή άμυνα τους, δεν υπάρχει παίχτης να σταματήσει τον Κριεσμάν και βρεθεί σε μέρα που θα τους κερδίσει μόνος του. Περνάνε οι Γάλλοι και πάμε για έναν ημιτελικό φωτιά.
Κάτι που κρατάω από το Euro μέχρι στιγμής είναι το εξής : Πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν οι  ατάκες ” ήρθε η ώρα της Αγγλίας” , ” αν όχι τώρα πότε” και ποντάρουν τα κορόιδα.  Αυτό όμως δίνει την δυνατότητα να ποντάρουμε τον αποκλεισμό της Αγγλία, νωρίς από κάθε τουρνουά σε μεγάλες αποδόσεις. Το γεγονός αυτό σου προσφέρει σίγουρα και καλά κέρδη.

Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…