• 14 Ιουνίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 11/6/2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 11/6/2016

Γραφείο παραπόνων

Γραφείο παραπόνων έχει δημιουργηθεί στην εφημερίδα μας, αφού οι πολίτες συρρέουν καθημερινώς για παράπονα. Λιμάνι θεωρούν την εφημερίδα και αυτό μας κάνει υπερήφανους, αλλά και να ιδρώνουμε από ευθύνη. Δεν παραλείπουμε να συμβουλέψουμε, κυρίως αυτούς που μπορεί να έχουν άδικο, σ’ αυτό που διεκδικούν.

Πρόσφατα πολίτης επισκέφθηκε την εφημερίδα μας με το λογαριασμό της ΔΕΥΑΑΛ ανά χείρας, ο οποίος ξεπερνούσε τα 3.000 ευρώ. Οι κλίμακες και σ’ αυτή την περίπτωση όλες ενεργοποιημένες, λανθασμένα, αφού δεν επρόκειτο μόνο για κατανάλωση διμήνου. Σωστά παραπονούνταν ο συμπολίτης μας, ότι έπρεπε να έχει ειδοποιηθεί για τις αλλαγές τιμολόγησης, πριν ακόμη χρεωθεί με αυτές, όπως σωστά διαμαρτύρεται για την κλίμακα. Άλλωστε η ΔΕΥΑΑΛ θα του εκδώσει τελικώς νέο λογαριασμό κατά 1.000 ευρώ μικρότερο. Με το τσιγκέλι του βγάλαμε όμως ότι πότιζε και κάτι… κατσικάκια… το καλοκαίρι που έλειπε από το χωριό…

Πολλά τα παράπονα των Σουρπιωτών για τις λακκούβες στους δρόμους όπου γίνονται έργα. Κανείς δεν ξέρει με ασφάλεια πότε θα ολοκληρωθεί το έργο και ειδικά σε ορισμένες περιοχές οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στις αυλές τους.

 

Φόλα-στόρι

Έντονη κριτική ασκείται για το καθημερινό φαινόμενο των νεκρών ζώων από φόλα. Κάποιοι μάλιστα κατηγορούν αρχές και αιρετούς, χωρίς να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, χωρίς να… κρεμάνε το κουδούνι στη γάτα. Βεβαίως και δεν ισχυρίζομαι ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά το σίγουρο είναι ότι «δεν παρήλαβα». «Δεν παρήλαβα» κανένα Δελτίο Τύπου καμιάς Αρχής, η οποία να καταδικάζει την επαίσχυντη αυτή πράξη, όσων δηλαδή ρίχνουν τις φόλες. Ένα κειμενάκι των 100 λέξεων είναι. Δεν θέλει πολύ χρόνο. Εξάλλου υπάρχει και αρμόδιος Αντιδήμαρχος… Αναμένουμε.

 

Περισσεύματα προσφοράς

Παρακαλούμε όσους χρειάζονται βρεφικό γάλα, πάνες και ρούχα να προσέλθουν στα γραφεία μας. Έχουμε περίσσευμα προσφορών σε γάλα διάφορων εταιρειών για μωρά έως 6 μηνών, κρέμες, πάνες και ρουχισμό για ενήλικες και παιδιά. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να ειδοποιήσουν τις οικογένειες που μπορεί να έχουν ανάγκη και να προσέλθουν οι αναγνώστες ή οι ίδιοι, ώστε να διατεθούν και τα εναπομείναντα αγαθά. Μετά την παρέλευση ενός μήνα, θα τα διαθέσουμε με ίδια μέσα σε ομάδες που δραστηριοποιούνται βοηθώντας απόρους στον Βόλο και τη Λάρισα.

 

Ιδιωτικό – Δημόσιο πάρκινγκ

Συμπολίτης μας για να εξασφαλίσει τη θέση πάρκινγκ του επαγγελματικού του οχήματος, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε σήμα απαγόρευσης, σε οδό του Αλμυρού. Ο ίδιος πάρκαρε το όχημά του, αλλά αν άλλος συμπολίτης τοποθετούσε το δικό του, τηλεφωνούσε στην αστυνομία και απαιτούσε να τους δοθεί κλήση ή να απομακρυνθεί με γερανό το αυτοκίνητο. Μια «γάτα» όμως, την οποία για τον παραπάνω λόγο είχε μηνύσει, έψαξε με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και ανακάλυψε ότι εκεί δεν προβλέπεται και δεν θα έπρεπε να υπάρχει σήμα απαγόρευσης στάθμευσης. Έτσι αντι-γύρισε τη μήνυση και από όσα ανεπιβεβαίωτα ακόμη από την αστυνομία, αλλά επιβεβαιωμένα από περίοικους, γνωρίζουμε, συνελήφθη και αναμένουμε τη συνέχεια της ιστορίας.

 

Πάμε ράλι με DJ Caco;

Θα σας το πω λαϊκά… Πληροφορούμαστε όσα διοργανώνονται για το «ράλι Αλμυρός» και γουστάρουμεεεεε… Επιστρατεύονται DJ, live αναμετάδοση του αγώνα από τηλεόραση, ραδιόφωνο και site και άλλα πολλά… Ήδη ανιχνεύονται οι προθέσεις συμμετοχών  και πρέπει να θεωρούνται μάλλον δεδομένες οι 14 πρώτες. Σύντομα εκτενές ρεπορτάζ. Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…
Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…