• 8 Ιουνίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 4/6/2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 4/6/2016

Μα, τα λένε αυτά;

Όταν κερδίζεις στο λαχείο και όταν έχεις υπόλοιπο στο ταμείο σου, ΔΕΝ το λες. Είναι απλό.

Την πάτησε ο Δήμαρχος Αλμυρού με τις δηλώσεις του για το υπόλοιπο που διαθέτει το Δημοτικό ταμείο, αφού κάθε πολίτης και κάθε Σύμβουλος, άρχισε τη «μοιρασά». Δεσμεύτηκε, παρά ταύτα ο Δήμαρχος, ότι θα διατεθούν με τον καλύτερο τρόπο και αναμένουμε. Δυστυχώς ο κρατικός κορβανάς συντηρείται αυξάνοντας φόρους και μειώνοντας παροχές στους πολίτες. Οι Δήμοι πόσο θ’ αντέξουν; Θα δούμε…..

 

Σπάζεις λορόι… πλερώνεις λορόι

Προσοχή, μέσα στα ψιλά της νέας τιμολόγησης της ΔΕΥΑΑΛ συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω πρόσιμα:

Το πρόστιμο λαθροΰδροληψίας καθορίζεται στο ποσό των 300 € πλέον ΦΠΑ.

Το τέλος απόρριψης των βοθρολυμάτων στη Μ.Ε.Λ. 2 € πλέον ΦΠΑ ανά κυβικό για ολόκληρο τον Καλλικράτειο Δήμο Αλμυρού.

Το κόστος μετατόπισης υδρομέτρου  ανέρχεται στο ποσό των 100 € πλέον ΦΠΑ.

 

Τον άντρα σ’ και τα μάτια σ’

Τα κατάφερε ο Τσίπρας να ξανασμίξει τα μαλωμένα ζευγάρια, στο πανελλήνιο. Ξαναγαπήθηκαν σα νιόπαντρα… «Τον άντρα σ’ και τα μάτια σ’», λένε στα πηγαδάκια οι γυναίκες. «Εγώ του άρχισα και δίαιτα», μου είπε μια φίλη. Άργησα να καταλάβω και μου εξήγησε ότι μετά την κατάργηση της σύνταξης χηρείας, άρχισαν οι φροντίδες και οι αγάπες. Αμέεε, γιατί όχι; Και δίαιτα θα τους βάλουμε να κάνουν και τζόγκιγκ… Χα, χα!

 

Ποιος ΕΛΓΑ;

Ξεχάσαμε ότι τα περιμένουμε τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ για τις καταστροφές. Τόσο άργησαν. Βεβαίως δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι. Αλλά και οι αγρότες μας τι φταίνε; Μεγάλη η ζημιά, για δεύτερη χρονιά. Το νου σας, να κρατήσουμε τους αγρότες στο επάγγελμα… Το νου σας!

 

Μωσαϊκό στο κέντρο του Αλμυρού

Δυστυχώς τα νέα πλακάκια της πλατείας, έγιναν ήδη μωσαϊκό από τσίχλες… Το γράφουμε, μήηη…πως το παρατηρήσουν -μετά το σχόλιο- κάποιοι και το σκεφτούν δύο φορές πριν πετάξουν την τσίχλα τους κάτω. Για όσους δεν έχουν τσάντα, ή χαρτάκι να την κλείσουν, τους θυμίζω ότι μικροί μια χαρά τις καταπίναμε, όταν μας το ζητούσε ο δάσκαλος ή ο παπάς… Τίποτε δεν πάθαμε…

 

e-almyros.gr I love you!

Η Ιστοσελίδα μας e-almyros.gr, έχει αναπτύξει συνεργασία με πολλούς δημοσιογράφους που εργάζονται σε newsrooms καναλιών, ιστοσελίδων άλλων πόλεων και εφημερίδων. Στα αποκλειστικά και σημαντικά τοπικά, επικοινωνούμε και προστίθενται στην εκπομπή ή ύλη τους. Πρόσφατα trt, alpha, et1, star, πρόβαλαν φωτογραφίες και βίντεό μας, με ενσωματωμένο το λογότυπό μας, ενώ η Θεσσαλία και ο Ταχυδρόμος δημοσίευσαν με αναφορά στο e-almyros.gr φωτογραφίες μας. Με ιστοσελίδες όπως της Λάρισας των Τρικάλων και της Λαμίας, επίσης έχουμε αναπτύξει σταθερή συνεργασία.

 

Να ευλογήσω και τα γένια μου…

Στις πρόσφατες εκλογές του ΣΙΕΠΤ (Συνδέσμου Ιδιοκτητών Εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου) όπου συμμετέχουν εκδότες από 37 πόλεις, εκλέχθηκα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρώτος εκδότης μας Γιώργος Τσιντσίνης, ήταν ιδρυτικό μέλος και πρώτος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου. Παραμένουμε στο κέντρο των εξελίξεων, προσπαθούμε παρά τις πολύ δύσκολες συγκυρίες να ανταπεξέλθουμε στον δύσκολο επαγγελματικό χώρο. Προβάλλοντας μέσα από τις υπηρεσίες μας έναν Αλμυρό, ο οποίος έχει απεριόριστες δυνατότητες Ανάπτυξης, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι like στην ιστοσελίδα και να πάρετε μια εφημερίδα από το περίπτερο ή να γίνετε συνδρομητές.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…