• 17 Μαΐου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 14/5/2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 14/5/2016

Το ρολόι τακ τικ!;!

Όχι πατριωτάκι μου, δεν κάνω λάθος. Αλήθεια είναι, κάποια ρολόγια σε κάποια χωριά, δεν κάνουν τικ τακ, κάνουν τακ τικ. Είναι απλό. Μετράνε ανάποδα.

Μετά την ανακάλυψη των φορέων της ΔΕΥΑΑΛ, ότι κάποιοι έσπασαν τα ρολόγια τους για να μη χρεωθούν, διέρρευσαν ότι θα τους επιβάλλουν πρόστιμο, οπότε όσοι δεν τα έσπασαν, τα… κατέστησαν ελαττωματικά. Τακ τικ, τακ τικ!

 

Ζιζάνια παντού

Πως ξεφυτρώνουν τα άτιμα τα ζιζάνια… Σαν αυτό της φωτογραφίας… Εκεί που δεν τα περιμένεις… Ειδικά αυτά τα ανθρωπόμορφα, ξεφυτρώνουν και δια αντιπροσώπων.

Προσοχή, τα τελευταία εκτός από δύναμη θέλουν και υπομονή και μην ξεχνάτε την ρίζα του… κακού!

 

Ζιζάνια ζιζάνιο 2016 e-almyros.gr -1

 

Απαλλαγή μεγαλο-οφειλετών

Κάποιος πρέπει να τους τα πει, κυρίες και κύριοι… Δεν ξέρω από ποιο σκαλί κάποιοι δίνουν εντολές και από ποιο άλλοι αγναντεύουν, αλλά φαίνεται ότι θυμόμαστε τους οφειλέτες και ξεχνούμε τους μεγαλο-οφειλέτες.

Ο άνεμος από τα αναστενάγματά μας, πιστεύω να σπρώξει λίγο το καράβι που θα στείλει στον αγύριστο κάποιους, εντός, εκτός και επί τα αυτά. Αρκεί να μην πάρουν φωτιά τα ξερά με τα χλωρά και ο εκκαθαρίζων τα ζιζάνια…!

 

Quiz

Επιστρέφουν τα quiz στην ύλη του «Λαού»; Εσείς τι μάθατε, για ποιον και πως θα δημοσιευτεί; Περιμένουμεεε…!

Quiz No 1

Ποιος πήγε να χλευάσει ξανθές και όσα μαθεύτηκαν για δαύτον, δεν ξεπλένονται ούτε με το νερό ολάκερου του Παγασητικού;

 

Δεν θα ‘χε γιαγιά ο Σόιμπλε

Η καλή μου η γιαγιά, όταν καθόμουν στο σκαλάκι της αυλής να ξεκουραστώ μετά από τα ματς ποδοσφαίρου, «πάνω γειτονιά vs κάτω γειτονιά» και να περιποιηθώ τα σκισμένα μου γόνατα, μου φώναζε… Οιβοί καλέ, κλείσε τα πόδια σου, κορίτσι πράμα… Γιαγιά, απαντούσα, φοράω σορτς… Δεν πειράζει, έλεγε, κλεισ’ τα, για τα προσχήματα. Με λίγα λόγια μου έλεγε, ότι μπορεί να είμαι αγορο-κόριτσο… αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνω.

Μετά από τα παραπάνω, και μετά τις δηλώσεις Σόιμπλε ότι «δεν υφίσταται καμιά ανάγκη για ένα «πραγματικό κούρεμα», καταλήγω ότι δεν θα είχε γιαγιά να του μάθει να κρατάει τα προσχήματα. Τόσα μέτρα, τόσο «αριστερά» και πότε δηλαδή περίμενε να μας το πει, ότι φως δεν υπάρχει ούτε για την επόμενη γενιά; Δεν μας το είπε, αλλά δεν ντράπηκε να κρατήσει τουλάχιστον τα… «προσχήματα»;

 

Μανούλες και παιδιά

Ευχόμαστε στις μανούλες και τα παιδιά που διαβάζουν υπομονή, επιμονή και νίκη! Άντε και στους μπαμπάδες που προλαβαίνουν.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…