• 25 Απριλίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 23/4/2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 23/4/2016

Νέα Νηών στη ..νιοστή

Βεβαίως και η επένδυση στις Νηές δεν αποτελεί παρελθόν. Ούτε μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι θα αποτελέσει μέλλον. Πάντως τα δικαστήρια συνεχίζονται, τα μέτωπα είναι ανοικτά και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην απασχολεί τη δική μας καθημερινότητα, αλλά στο παρασκήνιο γίνονται διεργασίες συνεχώς.  Οι πιθανοί επενδυτές κέρδισαν το τελευταίο δικαστήριο και… αναμένουμε!

 

Είδαν το δέντρο και το δάσος

Είδαν το δέντρο και το δάσος συμπολίτες και δημοτική Αρχή και κατάλαβαν ότι το Κουρί μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Αλμυρού γενικότερα. Κάθε χρόνο οι Σύλλογοι, με την αιγίδα του Δήμου, κλιμακώνουν τις εκδηλώσεις και φροντίδες στο Κουρί, με αποτέλεσμα η μαγιά, πετυχημένη, να έχει την πολλαπλασιαστική δράση της στην αύξηση των επισκεπτών.

 

AMSTEL, ποιο νερό;

AMSTEL θα πίνω, κυρία μου, από ΄δω  και  πέρα. Γιατί; Γιατί συμφέρει. Ίδια φορολόγηση θα έχουν και μάλλον θα μου βγαίνει και φθηνότερα δηλαδή. Από το 11% στο 24% θα ανέβει ο ΦΠΑ σε νερό και ρεύμα.

Γι’ αυτό σου λέω… ποιο νερό; Εξάλλου μετά από κάποιες μπύρες τα βλέπεις όλα σε άαααλλη διάσταση. Μόνο φοβάμαι, εκεί που ξεμεθάω, μήπως αυτά που εξοικονόμησα από το νερό τα ξοδεύσω στο ρεύμα και βάλω κανένα δάχτυλο στην μπρίζα να γλιτώσω…

 

Πεύκα story, πεύκο sorry

Αν άκουσα καλά, υπάρχει περίπτωση να γίνει γήπεδο 5×5 εκεί όπου είναι το πάρκο με τα πεύκα στον Πλάτανο; Ε, τι να πεις; Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Αλμυρός έχει έλλειψη ελεύθερων εκτάσεων… ή όχι;

 

ΔΕΥΑΑ….Χ

Για να μην πείτε ΔΕΥΑαααχ, διαβάστε στην εφημερίδα μας περί προθεσμιών και προσαυξήσεων που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΛ. Το νου σας!

 

Ο ηγέτης το κανίς

Άρχισαν τα όργανα, ακόμα δεν ζέστανε την καρέκλα της η Νέα Δημοτική Αρχή, για τους επόμενους υποψήφιους Δημάρχους. Βεβαίως ο χορός αφορά κυρίως την ηττηθείσα πρώην Δημοτική Αρχή, η οποία φαίνεται συσπειρωμένη να διαβουλεύεται. Τα γραφεία ανοίγουν, οι πόρτες κλείνουν, αλλά σαν όστρακα παραμένουν και περιμένουν τις πρώτες εκδηλώσεις κάποιοι του άμεσου και έμμεσου κύκλου αυτών.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας δίνουν 7ψήφιο αριθμό συνδυασμών, αφού κάποιοι δηλώνουν πιθανή υποψηφιότητα, προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις, πριν την έκφραση στήριξης παρατάξεων. Εν τω μεταξύ, άλλος για Δήμο τράβηξε, άλλος για Περιφέρεια, αφού κάποιοι δυσαρεστημένοι και ικανοί, στοχεύουν ψηλότερα και αυτόνομα, αν και ανάμεσά τους δεν λείπουν και τα «καμένα χαρτιά» για τον Δήμο.

Στην ερώτησή μου αν είναι δημοσιεύσιμη κάποια πρόθεση, το σχόλιο που απορρέει είναι… ποιος το είδε το κανίς; Ο ηγέτης ο κανείς;


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…