• 24 Απριλίου, 2016

Ο ΓΣΑ τις εντυπώσεις και ο Ηρακλής το …κύπελλο στο 1-1 του Αλμυρού

Ο ΓΣΑ τις εντυπώσεις και ο Ηρακλής το …κύπελλο στο 1-1 του Αλμυρού

 

Αν και άργησε κάπως να φουλάρει τις μηχανές του, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού σταμάτησε τη φετινή εκπληκτική του κούρσα, το απόγευμα της Κυριακής 24 Απριλίου στο κατάμεστο «Αθ. Ραγάζος», παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον Ηρακλή, ο οποίος κέρδισε και το κύπελλο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΘ, μετά και το πρώτο παιχνίδι που είχε κερδίσει με 1-0 στο Βόλο.

Οι κυανόλευκοι του Αλμυρού έχασαν πάλι σωρεία ευκαιριών (αναφέρουμε παρακάτω τις σημαντικότερες) και έπεσαν πάνω σ’ έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, τον Πολυμέρου των αντιπάλων, ενώ μετά την ισοφάριση που πέτυχαν στο β’ ημίχρονο έδειξαν ότι δεν πίστεψαν στην ανατροπή.

Οι Αλμυριώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησαν τουλάχιστον στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αντίθετα, ο Ηρακλής στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που είχε, στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, προηγήθηκε 0-1 με ιδανικό πλασέ του Γ. Κοντοβά, μετά από πάσα του Τσελέπη.

Στο προηγούμενο λεπτό ο Ράπτης, απ’ τη μικρή περιοχή, σούταρε πάνω στο τερματοφύλακα.

Στο 6’ σουτ του Αντζούρη επίσης μέσα από μικρή περιοχή και μεγάλη απόκρουση του Πολυμέρου.

Στο β’ μέρος στο 53’ κόρνερ απευθείας του Χειλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Πολυμέρου.

Στο 59’, μετά από σέντρα του Κρανά, ο Ν. Βούλγαρης νίκησε επιτέλους με κεφαλιά τον Πολυμέρου και ισοφάρισε σε 1-1.

Από το 65’ έπεσε ο ρυθμός, ο ΓΣΑ δημιούργησε μερικές ακόμη ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη του 93’, όταν σε κεφαλιά του Κρανά ο Πολυμέρου μπλόκαρε πάλι με εντυπωσιακή εκτίναξη

Με τη λήξη του αγώνα προκλήθηκαν μικροεπεισόδια, όταν σε διαπληκτισμούς μεταξύ κάποιων παικτών, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι «θερμόαιμοι» φίλαθλοι.

Η μεγάλη μάζα των ντόπιων φιλάθλων πάντως, παρά την πίκρα του άδικου αποκλεισμού, χειροκρότησαν στο τέλος τους παίκτες και τον προπονητή του ΓΣΑ, για τη φετινή εκπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Λαό του Αλμυρού» ο προπονητής των Αλμυριωτών Λευτέρης Καλογήρου, αμέσως μετά τον αγώνα τόνισε:

«Μετά την παρωδία της περασμένης Τετάρτης, που αποτέλεσε δυσφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σήμερα (με κανονικές ποδοσφαιρικές συνθήκες)  η ομάδα απέδωσε τα αναμενόμενα, χωρίς να έχει όμως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Αυτό δεν μειώνει την επιτυχία του Ηρακλή, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και ζητούμε συγνώμη από τους ντόπιους φιλάθλους, που τόσο μας συμπαραστάθηκαν και τόσο πικράναμε.»

 

ΓΣΑ (προπονητής Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος (61’ λ.τ. Τσόγκας), Τσιάτσιος (58’ Κρανάς), Πλαβός, Κυριάκος, Αντζούρης (46’ Θωμαΐδης), Ράπτης, Μαλισσιόβας, Χειλάς, Ν. Βούλγαρης, Π. Κοντοβάς.

Ηρακλής (προπονητής Γ. Φασουράκης): Πολυμέρου, Ντούρο,  Γ. Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρείφης, Νούσιας (22’ λ.τ. Θάνος), Γκάγκας, Τσελέπης, Μόσιος, Ασλάνογλου.

 

Στοιχεία του ρεπορτάζ από τον Τζώρτζη Τσάτσο.

Περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα στο: https://www.facebook.com/olaostouAlmyroualmyros/photos/ms.c.eJxNlklyJTEIRG


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…