• 5 Απριλίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 5/4/2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 5/4/2016

Μπανανόφλουδα challenge

Θυμόσαστε αυτά τα βιντεάκια, όπου διάφοροι τρελοί σε όλο τον κόσμο, αυτό-μπουγελώνονταν με έναν κουβά με νερό και παγάκια; Έχουμε νέα μόδα… Πλέον η πρόκληση είναι να πατήσεις on camera, μια μπανανόφλουδα… Οι ορθοπεδικοί τρίβουν τα χέρια τους και οι πελατεία αυξάνεται… Θα πατήσεις μια μπανανόφλουδα και θα πέσεις και σιγά το πράμα… Εδώ έχουμε μπανανόφλουδες σε συνεδριάσεις, που άλλοι δεν τις βλέπουν και πέφτουνε και άλλοι τρώνε τη μπανάνα με τη φλούδα και χαμπάρι δεν παίρνουν…

 

Χόρτα story Νο 2

Έρχεται η δεύτερη σειρά επεισοδίων, χόρτα story. Υπηρεσίες και πολίτες …εν βράσει, αφού οι μεν προσπαθούν να οργανωθούν και να εξοπλιστούν στην ανακύκλωση, οι δε, κλαδεύουν, κόβουν πετάνε και όποιου οικόπεδο πάρει το θράσος.

 

Λίστα story

Οι καλοί, άξιοι, έντιμοι πολίτες (οι εντιμότεροι, αξιότεροι, καλύτεροι από εμάς τους υπόλοιπους), επιδίδονται σε λίστες που ετοιμάζουν επί παντός. Εξηγούμαι. Θες λίστα δικαιούχων (δεν έχει σημασία τι), ευπαθών (δεν έχει σημασία γιατί), αιτούντων μειωμένου τιμολογίου (δεν έχει σημασία  σε τι), την έχουν! Για όλα έχουν μια λίστα.

Ε, λοιπόν, αυτό είναι. Δεν είσαι χρήσιμος στην κοινωνία, αν δεν έχεις στο μανίκι σου 2-3 λίστες και έστω, σικέ, δανεική δύναμη να την πλασσάρεις.

Ω, ρε που πάμε, ωρέ!

 

Χα, χα

Γελάω πικρά… Αλλά τους ψηφίσατε! Λουστείτε τους τώρα, να αποφασίζουν χωρίς να ψηφίζουν. Ο κόσμος του Αθλητισμού πρέπει να ωριμάσει σύντομα. Ο Αλμυρός «καθαρότερος» άλλων περιοχών, πρέπει να έχει σημαντικό ρόλο και συνέχεια. Έχετε ευθύνη να αντέξετε και να νικήσετε απέναντι στην όποια διαφθορά. Η ευθύνη είναι απέναντι στα παιδιά μας.

 

Αυτοί οι πόντιοι!

Το πείσμα των Ποντίων είναι γνωστό (δεν το αποποιούμαι αφού Ποντία είναι η μητέρα μου). Ο Δήμαρχός μας είναι καθαρό δείγμα Ποντίου και του ευχόμαστε το πείσμα και η αξιοσύνη που τον διακατέχουν να διευκολύνουν τις περιπέτειές του. Παρών στα εγκαίνια του Δικτύου Αερίου, παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρών στο γραφείο του για τα έκτακτα. Respect! Σεβασμός!

 

Μονάδα Αφαλάτωσης

Ανακούφισε τους πολίτες η λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης του πόσιμου νερού.

Αυτό. Τα σχόλια δικά σας. Μόνο εγώ θα σχολιάζω;

 

ΕΣΠΑ παντού

Πυρετό προετοιμασιών για τα ΕΣΠΑ επιστημόνων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων παντού και στον Αλμυρό. Άντε Παναΐτσα μου, μήπως πέσουν λίγα ευρουλάκια, γιατί χανόμαστεεεε! Και στα προγράμματά σας μη ξεχάσετε τη διαφήμιση και τη δημιουργία ιστοσελίδας. Ε; Το πιάσατε το υπονοούμενο!

 

Τα παιδιά κοντά στο «βιβλίο»

Με αυτό το σκεπτικό, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής μας διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα 2 Απριλίου στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Αλμυρού. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν, να παίξουν και μέσα από θεατρικά παιχνίδια, να πλησιάσουν στον κόσμο του βιβλίου.

 


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…