• 3 Απριλίου, 2016

Δήλωση προσέλευσης και στήριξης μελών Ν.Δ. του υποψηφίου Συνέδρου Αιμήλιου Πετρίδη, Αξ/κού Π.Α. – έκδοση 2-4-2016

Δήλωση προσέλευσης και στήριξης μελών Ν.Δ.  του υποψηφίου Συνέδρου Αιμήλιου Πετρίδη, Αξ/κού Π.Α. – έκδοση 2-4-2016

Αγαπητοί φίλοι – φίλες,

Νεοδημοκράτες – Νεοδημοκράτισες, εν όψει του συνεδρίου που θα γίνει στις 22, 23 και 24 Απριλίου 2016 καλούμαστε να συμμετέχουμε στις 3 Απριλίου για να εκλέξουμε τους Αντιπροσώπους μας.

Θέτοντας τον εαυτό μου και εγώ στις διαδικασίες για την εκλογή μου ως σύνεδρος και πριν σας ζητήσω την ψήφο σας, θα ήθελα να σας αναφέρω ορισμένα γνωμικά τα οποία με εκφράζουν απόλυτα και πιστεύω την πλειοψηφία μας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει. Είπε επίσης: οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται κόβονται.

ΟΜΗΡΟΣ: εις οιωνός Άριστος Αμύνεσθε περί Πάτρις

ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ: τα δάνεια δούλους τους ελεύθερους ποιή.

Φίλες και φίλοι, βιώνουμε εδώ και 5 έτη και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο μια κατάσταση, που όπως εξελίσσεται οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την πατρίδα μας στην Απώλεια της Εθνικής της Οικονομικής Ανεξαρτησίας της, καθώς και στην απώλεια των πλουτοπαραγωγικών πηγών της.

Στην μακρόχρονη ιστορία του Έθνους μας, είχαμε αρκετές φορές υποστεί κατάλυση της χώρας.

Σε όλες τις περιπτώσεις αποτινάξαμε τα δεσμά και επανακτήσαμε ανεξαρτησία και κυριαρχία, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα θα συγκεντρωθούμε στο συνέδριο μεταξύ των άλλων για να δώσουμε υπόσχεση και όρκο μεταξύ μας, ότι δεν θα επιτρέψουμε την οικονομική εξαθλίωση της χώρας και την Ατίμωση του περήφανου λαού μας με τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γνωρίζω ότι ο Αγώνας μας θα είναι σκληρός, ότι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, τοπικό και διεθνές που ρουφάει το Αίμα του Ελληνικού λαού δεν θα παραδώσει τα όπλα του εύκολα. Έχουμε όμως με το μέρος μας το λαό, γιατί οι πράξεις μας έχουν έναν και μόνο στόχο, την επιστροφή της Εθνικής και οικονομικής Ανεξαρτησίας στον ίδιο που είναι και ο μόνος κυρίαρχος, την επαναφορά της τήρησης του Συντάγματος που καταπατάται βάναυσα και την προστασία της ελευθερίας μας.

Εκτός αυτών την προστασία του Εθνικού οικονομικού πλούτου που συσσωρεύτηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και την κατοχύρωση του Μελλοντικού πλούτου υποθαλάσσιου πετρελαίου – φυσικού Αερίου και καθορισμό Α.Ο.Ζ.

ΦΙΛΕΣ – ΦΙΛΟΙ

Θέτω της δυνάμεις μου για αυτό τον σκοπό, για το καλό των παιδιών μας της παράταξης μας και του Έθνους μας και ζητώ την ψήφο σας για την εκλογή μου ως ΣΥΝΕΔΡΟΣ.

Με τιμή

Αιμήλιος Πετρίδης

Αξ/κος Ε.ΑΠ. Π.Α.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…