• 19 Μαρτίου, 2016

Πρωτεσίλαος – Δήμητρα 3-2 – Αγώνες – φωτιά την Κυριακή

Πρωτεσίλαος – Δήμητρα 3-2 – Αγώνες – φωτιά την Κυριακή

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ και στο Β’ όμιλο, ενώ το απόλυτο αφεντικό είναι αναμφισβήτητα ο ΓΣΑ, που έχει ξεφύγει με +12 βαθμούς από τον δεύτερο Διαγόρα και παίζουν μεταξύ τους αύριο Κυριακή στον Αλμυρό.

Μεγάλη αγωνία υπάρχει για το ποιες θα είναι οι τρεις ομάδες  που θα ακολουθήσουν τον Αχιλλέα και τον Άθλο, στον υποβιβασμό. Τούτου δοθέντος το αυριανό παιχνίδι του Πλατάνου ανάμεσα στους Μυρμιδόνες και τη Σκόπελο είναι …όλα τα λεφτά, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 15 βαθμούς και «καίγονται» για τη νίκη, προκειμένου να υποσκελίσουν τους φιλοξενούμενους νησιώτες που έχουν 17 βαθμούς.

Πρωτεσίλαος – Δήμητρα 3-2

Κατά τα άλλα, προηγήθηκε σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου το ματς του Πρωτεσίλαου με τη Δήμητρα στον Πτελεό, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-2, βάζοντας σε δύσκολη βαθμολογική θέση τους Ευξεινουπολίτες, που παραμένουν στους 18 βαθμούς.

Με τη νίκη τους αυτοί οι Φτελιανοί πλασάρονται άνετα τρίτοι στο βαθμολογικό πίνακα, με 35 βαθμούς και την πέτυχαν κυριαρχώντας απόλυτα στο σημερινό παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι του 70’.

Χατ τρικ για τους νικητές (που είχαν κι άλλες ευκαιρίες κυρίως με τον Παπαδόπουλο) πέτυχε ο Γιάννης Παναγιώτου, που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 27’, μετά από κόρνερ του Μαρικλέν.

Το 2-0 στο 52’, με σουτ – κεραυνό από τα 35 μέτρα.

Στο 63’ το 3-0 με πλασέ του ίδιου σκόρερ.

Στο τελευταίο 20λεπτο η σωστή αντίδραση της Δήμητρας δημιούργησε προσδοκίες για κάτι καλύτερο από την ήττα και απέφερε δυο γκολ.

Στο 75’ ο Βογιατζής με κεφαλιά μείωσε σε 1-3 και στο 87’ με γυριστό μονοκόμματο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (γκολάρα) του Ποζιόπουλου το 3-2.

Καλή η διαιτησία του αγώνα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς): Τίτας, Σούσκο (75′ Βίτσιος), Λεϊμονής (64’ Χασιώτης), Σιαμανίκος, Κόρκος Κ., Χριστέλος, Γ. Παναγιώτου (75’ Κόρκος Θ.), Χ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέιν.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (προπονητής Κυριάκος Κοκκινάκης): Σαρρής, Μαντάρας, Κωτούλας, Δαμάσκος, Σιαμέτης (82’ Γαλατσίδας), Ποζιόπουλος, Βογιατζής, Γκάμπας Χ., Κόκκαλης (70’ Γκάμπας Δ.), Μπίνας, Τσέργας.

Αύριο Κυριακή έπονται και οι αναμετρήσεις: Μικροθήβες – Άθλος, Αχιλλέας Αχ. – Αίας Σούρπης και Απόλλων Καν. – ΦΘ Αγχιάλου.

Αύριο Κυριακή επίσης, για τη Β’ κατηγορία, στο γήπεδο των Αγ. Θεοδώρων, οι Αργοναύτες υποδέχονται τους Ν.Α. Νίκης.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…