• 19 Μαρτίου, 2016

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ
Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο…
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ : Ήταν άτυχη στο Europa League και έπεσε πάνω στο μεγάλο φαβορί της διοργανώσεις την Ντόρτμουντ. Καταιγίδα οι Γερμανοί εξασφάλισαν την πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση. Τώρα το βάρος για το σύνολο του Ποκετίνο έχει πέσει στο πρωτάθλημα, είναι μέχρι στιγμής  πιο σοβαρός διεκδικητής από την Λέστερ. Δεν υπάρχει αδιάφορος αντίπαλος στην Αγγλία, η Μπόρνμουθ όμως θεωρητικά είναι ένας από τους πιο εύκολους τελικούς που θα έχουν οι πετεινοί έως το φινάλε. Η προϊστορία με το μέρος μας, μόνο νίκες στις μόλις τρεις αναμετρήσεις τους, ΤΟΤΕΝΑΜ – 1.
ΠΑΟΚ – ΚΑΛΛΟΝΗ : Αλλαγή προπονητή για τον δικέφαλο, ανέλαβε ο Ίβιτς και το 0 – 3 στην έδρα του Παναιτωλικού είναι γεγονός. Δεν υπάρχει λόγος για απώλεια βαθμών με την Καλλονή, η επιλογή όμως του No Goal είναι κάτι πολύ πιθανό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να σκοράρουν μακριά από την έδρα τους τέσσερις αγωνιστικές.     Έχουν τον χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό με 0 – 2 – 11 και τέρματα 3 – 24. Το σημείο φωνάζει, ΠΑΟΚ – NO GOAL.
ΠΑΝΑΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ομάδα που προσέχει πρώτα την άμυνα του είναι ο Ατρόμητος, αυτό το αποδεικνύει με τα 18 under σε 26 αγώνες. Είναι λάθος να προσφέρεις στο 2,25 το under 2,5 αυτή την ομάδα, το No Goal sto 1,70 δεν έχει καμία αξία, δύσκολα να δούμε ένα σκορ τύπου 0 – 3 ή 3 – 0. Έχει ρίσκο το σημείο αλλά είναι value bet. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – UNDER 2,5.
ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ; Μεγάλη εμφάνιση από την Γιουβέντους στο Μόναχο, δεν τα κατάφερε όμως, ισοφαρίστηκε 2 – 2 στο 90 + 1 και λύγισε στην παράταση με το τελικό 4 – 2 να δίνει μεν την πρόκριση στην Μπάγερν, αλλά να προβληματίζει με την απόδοση της. Στόχος τώρα το πρωτάθλημα. Γίνεται χαμός με την Νάπολι να καραδοκεί σε απόσταση αναπνοής και να δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε στραβοπάτημα. Τοπικό ντέρμπι για  την Τορίνο, θα τα δώσει όλα για να κόψει βαθμούς από την Γιουβέντους, δεν είναι όμως στο χέρι της, η Γιούβε δείχνει ασταμάτητη στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα κάνει γκέλα, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – 2.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ : Ντέρμπι σωτηρίας για την Α1 μπάσκετ. Ο Αρκαδικός έχει καλή έδρα αν και τελευταίος, σε όλα τα ματς είναι μαχητικός. Αν δεν έχανε πριν μερικές αγωνιστικές 88 – 89 από τον Κόροιβο θα ήταν σε πάρα πολύ καλύτερη μοίρα. Τα Τρίκαλα μακριά από την έδρα τους έχουν μόλις μια νίκη σε έντεκα αναμετρήσεις, θα γίνει μεγάλο ντέρμπι με την έδρα να έχει μεγάλο πλεονέκτημα, ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ.

Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…