• 27 Φεβρουαρίου, 2016

EMA – ΓΣΑ 0-3, Πρωτεσίλαος – Διαγόρας 1-1, Άθλος – Αίας 1-1, Τοξότης – Αργοναύτες 2-1

EMA – ΓΣΑ 0-3, Πρωτεσίλαος – Διαγόρας 1-1, Άθλος – Αίας 1-1, Τοξότης – Αργοναύτες 2-1

Διατήρησε το αήττητο και το απόλυτο των βαθμών στις Μικροθήβες ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού κερδίζοντας και την ΕΜΑ στην έδρα της με 0-3.

Στους άλλους αγώνες του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου ο Πρωτεσίλαος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Διαγόρα στον Πτελεό (1-1), αν και προηγήθηκε, ενώ ισόπαλο 1-1 ήρθε το παιχνίδι του Άθλου με τον Αίαντα στον Πλάτανο.

 

EMA – ΓΣ Αλμυρός 0-3

Απότο πρώτο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι μέσα στις Μικροθήβες ο ΓΣΑ, αφού οι παίκτες του πρωταθλητή βρήκαν και τις τρεις φορές δίχτυα, δημιουργώντας και σωρεία φάσεων για άλλα τέρματα, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα.

Μόλις στο 8’ το 0-1 από το Ν. Βούλγαρη με σουτ εντός περιοχής. Στο 23’ ο Κοντοβάς με κεραυνό από τα 25 μέτρα διπλασίασε τα γκολ των κυανόλευκων και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44’) πάλι ο Ν. Βούγλαρης, με απευθείας φάουλ έγραψε το τελικό 0-3.

Καλή η διαιτησία των Γόργορη, Τριφωνίδη και Δημητράκη.

ΓΣΑ (προπονητής Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης (85’ Αράπης), Πλαβός (66’ Ξηρομερήσιος), Κυριάκος, Αντζούρης (58’ Θωμαΐδης), Κρανάς, Ράπτης,  Βούλγαρης Ν., Βούλγαρης Π., Κοντοβάς.

 

Πρωτεσίλαος – Διαγόρας 1-1

Το σκορ στον Πτελεό άνοιξε μόλις το 5ο λεπτό ο Πρωτεσίλαος, όταν μετά από σέντρα του Θ. Κόρκου ο Κραβαρίτης έπιασε εύστοχη κεφαλιά.

Στο 14 μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, σε φάση καρμπόν, σέντρα του ίδιου παίκτη, αλλά η κεφαλιά εξ επαφής του αφύλακτου Μιχόπουλου πέρασε ξυστά άουτ.

Στη μοναδική ευκαιρία που είχε ο Διαγόρας στο α’ μέρος κατάφερε να κάνει με σουτ του Ρενάτο το 1-1.

Ο Γ. Παναγιώτου ήταν ο άτυχος παίκτης για τους Φτελιανούς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σούταρε μέσα από την περιοχή στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα και δικό του φάουλ στο 86’ απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Κουντούρης.

Οι Δημητριάδης, Γιάννης και Νικόπουλος διαιτήτευσαν άριστα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης, Θ. Κόρκος (74’ Χριστέλος), Σιαμανίκος, Κραβαρίτης (62’ Παναγιώτου Γ.), Κ. Κόρκος, Λεϊμονής (62’ Παναγιώτου Χ.), Μιχόπουλος, Τσιλαφάκης, Παπαδόπουλος,  Μαρικλέν.

 

Άθλος – Αίας Σούρπης 1-1

Αν και έπαιξε με βασικές απουσίες η νεανική ομάδα του Άθλου, «μπλοκάρισε» τα ατού του Αίαντα και πήρε ένα βαθμό από το δύσκολο μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος, στο γήπεδο του Πλατάνου. Οι Αλμυριώτες διαμαρτύρονται μάλιστα για τη διαιτησία του Βαρτσάκη, που δεν έδωσε πέναλτι υπέρ τους στο 87’, σε ανατροπή του Ξυνού μέσα στην περιοχή.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι Σουρπιώτες προηγήθηκαν με τον Θ. Κωστούλα κι η ισοφάριση ήρθε στο 85’ με πλασέ του Ξηροκώστα.

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…