• 24 Φεβρουαρίου, 2016

Έκτακτη Γεν. Συνέλευση του ΓΣΑ: Στήριξη της Διοίκησης και τρόποι οικονομικής ενίσχυσης

Έκτακτη Γεν. Συνέλευση του ΓΣΑ: Στήριξη της Διοίκησης και τρόποι οικονομικής ενίσχυσης

 

Μήνυμα ενότητας, στήριξης και ενίσχυσης προς τη Διοίκηση του Συλλόγου εξέπεμψε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, που συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου.

Παραβρέθηκαν λίγα μέλη, ενώ τη σύνθεση του Σώματος απάρτιζαν κυρίως πρώην Πρόεδροι, παλιοί Διοικητικοί παράγοντες και παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου, όπως επίσης παρόντα ήταν και τα περισσότερα μέλη της τωρινής Διοίκησης.

Πρόεδρος της Συνέλευσης εκλέχτηκε ο Χρήστος Καραζούπης, Γραμματέας ο Απόστολος Τσιλιός και αποκλειστικό -σχεδόν- θέμα ήταν η εξεύρεση λύσεων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του ΓΣΑ, ως τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ειδικότερα για την περίπτωση διεξαγωγής μπαράζ ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Περπερίδης, στην εισήγησή του δήλωσε ότι η Διοίκηση κατάφερε να μην οφείλει -μέχρι στιγμής- σε κανέναν ιδιώτη, αθλητή ή προπονητή, ενώ φιλοδοξεί να μειώσει κάπως και το ύψος των παλαιών χρεών έως και 4.000 ευρώ, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Πλην όμως, προειδοποίησε ότι το ταμείο αδειάζει για τους προσεχείς μήνες και ζήτησε τη συνδρομή των μελών στο να υποδείξουν τρόπους ενίσχυσης της ομάδας, για το διάστημα που απομένει.

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκαν διεξοδικά οι Δημήτρης Τάσσιος, Αργύρης Ρούσσας, Βασίλης Αργυρόπουλος, Χρήστος Καραζούπης, Χρήστος Μόκας, Δημήτρης Κωστόπουλος, Κώστας Πραττής, μέλη της Διοίκησης και άλλα μέλη του Συλλόγου.

Προτάθηκαν η δημιουργία ολιγομελούς εξωδιοικητικής αντιπροσωπείας, η οποία θα ζητήσει την ενίσχυση του Συλλόγου από μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες της περιοχής, καθώς επίσης και η διενέργεια λαχειοφόρου, όπως και η είσπραξη των συνδρομών από τα εκατοντάδες μέλη του ΓΣΑ.

Τέλος, εκφράστηκε απ’ όλους η αισιοδοξία ότι η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Συλλόγου θα καταφέρει -ενωμένη και στηρίζοντας τη Διοίκηση- να υλοποιήσει όλους τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …