• 23 Φεβρουαρίου, 2016

«Φανταστικά»: Ο συντοπίτης μας Πανταζώνας Γιώργος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο – έκδοση 20-2-2016

«Φανταστικά»: Ο συντοπίτης μας Πανταζώνας Γιώργος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο – έκδοση 20-2-2016

Ο εκ Σούρπης καταγόμενος Γιώργος Πανταζώνας, κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, το οποίο και σας παρουσιάζουμε. Ακολουθούν σύντομο βιογραφικό του και σχετικό δελτίο τύπου. Καλή ανάγνωση….

«Με καταγωγή από τη Σούρπη του Βόλου, εγκαταστάθηκα στην Αθήνα τα τελευταία 12 χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή σπούδασα Fashion Styling, Fashion Marketing και Visual Merchandising, ενώ αργότερα ασχολήθηκα και με τη φωτογραφία. Η μόνιμη διάθεση για πειραματισμό και η διαρκής ανάγκη εξέλιξης, με έφεραν σε επαφή με εξίσου δημιουργικούς και ανήσυχους ανθρώπους, όπου οι συνεργασίες μαζί τους, μου επιβεβαίωσαν πως ακολουθώ μια κατεύθυνση απόλυτης προσωπικής ικανοποίησης.

Αυτή την περίοδο δραστηριοποιούμαι στο χώρο της παρουσίασης ρούχων και διδάσκω Visual Merchandising στη Pansik. Η καθημερινή μου έρευνα για έμπνευση, στον τομέα της μόδας, και της τέχνης βρίσκεται διαθέσιμη στις ιστοσελίδες μου, www.stylists.gr & www.merchandising.gr. Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι μοιρασμένος ανάμεσα στη βιβλιοφαγία, την αναρρίχηση και το ποδήλατο στην πόλη και τη συγγραφή.

 

ΠΑΝΤΑΖΩΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ 1

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το «Φανταστικά» είναι ένα εγχειρίδιο πνευματικής ανησυχίας, που φιλοδοξεί να εγκατασταθεί στον καθημερινό τρόπο ζωής του αναγνώστη και όχι απλά στη βιβλιοθήκη του.

Μέσα από την απλότητα που το διαμορφώνει εξωτερικά και την ιδιαίτερη στοίχιση του εσωτερικά, το βιβλίο ευελπιστεί να μη προβληματίσει τα αναγνωστικά μάτια κατά την ανάγνωση, αλλά τη σύνθεση των σκέψεων του γύρω από θέματα πνευματικού χαρακτήρα.

Απαλλαγμένο από κάθε ίχνος κριτικής πρόθεσης, τα κείμενα του περικλείουν μια πρόθεση επανεξέτασης και επαναπροσδιορισμού, γύρω από 20 επιλεγμένα στοιχεία ζύμωσης αντιλήψεων, που επηρεάζουν κατά πολύ την προσωπική κοσμοθεωρία του καθενός μας.

Ευελπιστώντας στο να δημιουργηθεί μια περισσότερο «ενεργή» σχέση με όσους αναγνωρίσουν στο περιεχόμενο του κάτι που τους αφορά, έχει δημιουργηθεί το site fantastika.gr που ως όραμα του έχει την ανάδειξη μιας κουλτούρας, όπου η πνευματικότητα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν είναι πλέον διαχωρισμένα, αλλά αλληλένδετα.

Καλώς ορίσατε σε μια φανταστική εκδοχή του εαυτού σας …την καλύτερη.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…