• 23 Φεβρουαρίου, 2016

Μομφή Χατζηκυριάκου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλέ Νικόλαο

Μομφή Χατζηκυριάκου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλέ Νικόλαο

Επανειλημμένα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και Δημήτρης Τσούτσας, σε προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια, ζήτησαν την ένταξη στην ημερήσια διάταξη του θέματος της κοπής δέντρων στο “πάρκο Γκάτση” στην οδό Αχιλλέως, στην είσοδο της Ευξεινούπολης.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο – Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου- και ενώ το θέμα δεν το έφερε τη Δημοτική Αρχή για συζήτηση, ο Βαγγέλης Χατζηκυριάκος ζήτησε τον λόγο, διαμαρτυρόμενος  και μεταξύ άλλων είπε: “Αναγκάζομαι σε μομφή εναντίον σας κύριε Πρόεδρε… κοροϊδία και θέατρο δεν μπορώ να ανεχθώ… Να φανείτε αντάξιος της θέσης σας. Για ‘μενα αυτό που γίνεται αποτελεί παράβαση καθήκοντος… υποβαθμίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού”. Στη συνέχεια ανέφερε διαφορές στις δυο δημοσιεύσεις που έγιναν στην Διαύγεια για το θέμα, δηλαδή η ορθή επανάληψη με διαφορά εξαμήνου, όπου στην πρώτη δημοσίευση, η έκθεση αυτοψίας που επισυνάπτεται αναφέρεται σε ορισμένη απομάκρυνση δέντρων και κλάδεμα, ενώ η δεύτερη παρουσιάζει ασάφεια για κλάδεμα ή κοπή δέντρων.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Καλλές, δικαιολογήθηκε ότι δεν δεσμεύθηκε ο ίδιος ότι θα έρθει το θέμα, αλλά ο Δήμαρχος, ενώ ζήτησε από την υπάλληλο να διορθώσει μόνο σε ότι είχε να κάνει η αποφώνηση της κασέτας ηχογράφησης του σχετικού Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης, προκάλεσε τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο να κινήσει το θέμα και ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή γραφειοκρατικά για να ολοκληρώσει τη διαμόρφωση, αλλά και την άμεση ανάγκη που υπήρχε, να δοθεί λύση στο σημείο όπου έχουν γίνει πολλά ατυχήματα και μάλιστα αρκετά θανατηφόρα.

Οι παραπάνω τοποθετήσεις εξόργισαν τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, ο οποίος όπως θα δείτε και στο video ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταλλάσσοντας σκληρές κουβέντες με τον Δήμαρχο Αλμυρού.

Το πλήρες ρεπορτάζ του Δημοτικού Συμβουλίου, θα δημοσιευθεί αρχικά στον έντυπο “Λαό”, το ερχόμενο Σάββατο.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…