• 20 Φεβρουαρίου, 2016

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ : Μεγάλος χαμός γίνετε στην League 1 για τα εισιτήρια που οδηγούν στα play off ανόδου. Η Σέφιλντ βρισκόμενοι στην 9 η θέση, δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλεια βαθμών στην έδρα της και η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα. Αξιοπρεπεί πορεία από την Πορτ Βέιλ, μακριά από το γήπεδο της όμως θυμίζει ομάδα που παλεύει για την σωτηρία, ΣΕΦΙΛΝΤ  1  – 1,90.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Στόχος η πεντάδα για τους γηπεδούχους. Ευκαιρία να πλασαριστούν τώρα που Πάοκ και Πανιώνιος παίζουν εκτός και πιθανόν να γκελάρουν, εξάλλου τα Γιάννινα δεν είναι καμία σοβαρή ομάδα εκτός έδρας. Μετά την Καλλονή έχουν την χειρότερη συγκομιδή και άμυνα μακριά από την έδρα τους ΤΡΙΠΟΛΗ 1 – 1,60.
ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ : Η άμυνα είναι το μεγάλο φετινό πρόβλημα της Γκλάντμπαχ, που της στερεί μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει δεχθεί 38 τέρματα, πάρα πολλά την στιγμή που οι συνδιεκδικητές της έχουν δεχθεί από 22 με 28. Τέσσερα σερί γκολ – γκολ για την Κολωνία, λογικά σκοράρει και στην φυρή άμυνα της Γκλαντμπαχ, OVER 2,5 – 1,70.
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ : Απρόσμενη γκέλα για τους γηπεδούχους στην έδρα της Ριντ με 1 – 0. Ομάδες σαν την Σάλτσμπυργκ σε αδύναμα πρωταθλήματα δεν γκελάρουν δεύτερη συνεχόμενη φορά. Λίγα πράγματα η Αλτάχ, από τις επτά νίκες που έχει κάνει εντός οι πέντε ήταν από το ημίχρονο, έτσι θα ανεβάσω τον φτωχό άσσο, 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ – 1,80.
ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΖΛΙΝ : Μόλις τέσσερις βαθμούς οι γηπεδούχοι με απολογισμό 1 – 1 – 15 και τέρματα 12 – 38. Μόνο αν αυτοκτονήσει δεν κερδίζει η Ζλιν, το διπλό στο 2,00 μοιάζει για δώρο,  ΖΛΙΝ  2 – 2,00
ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΕΛΓΚΙΝ : Στην κορυφή του πρωταθλήματος η Έλγκιν, με ομάδες κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα τα καταφέρνει σχεδόν στο ακέραιο μακριά από την έδρα της, ΕΛΓΚΙΝ  2 – 1,75.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ :  1)  ΑΣΤΕΡΑΣ 1 – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 ΗΜΙ 1 ΤΕΛ – ΕΛΓΚΙΝ 2
2) ΣΕΦΙΛΝΤ 1 – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 2,5 – ΖΛΙΝ 2.

Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…