• 18 Φεβρουαρίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 13/2/2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 13/2/2016

Ράλι… ταγκό για δυο

Το Ράλι θέλει δύο. Δήμο και φορέα διοργάνωσης. Φορέας χωρίς στήριξη από τον Δήμο δεν μπορεί να το διοργανώσει.

Επίσης, χρειάζεται αγώνας δρόμου πραγματικός μέχρι την ημερομηνία διοργάνωσης, αλλά και γνώστες του θέματος, ώστε να είναι η διαδρομή του νέου ράλι ασφαλής για τους οδηγούς, με μπαριέρες και ό,τι άλλο χρειάζεται. Η έγκριση από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, έχει αυστηρές προδιαγραφές και νερό στο κρασί τους… δεν θα μπει.

 

Ποιότητα

Οι Σύλλογοι Γονέων, διοργανώνουν εκδηλώσεις φιλανθρωπικές μεν, ποιοτικές δε. Η τελευταία εκδήλωση της θεατρικής παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, του κ. Δακτυλά, έρχεται ακόμη μια φορά να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Ευχαριστούμε και πάλι.

 

Εύγε!

Πολίτες και πάλι ξελάσπωσαν τους κρατικούς φορείς που κοιμούνται και εξόφλησαν ασφαλιστική κάλυψη για το ασθενοφόρο, όπως και άλλες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αλμυρού. Εύγε στους πολίτες. Όσο για τους πολιτικούς που ευθύνονται για την κατάσταση στον κλάδο της υγείας… η ώρα σας δεν θα ‘ρθει. Ήρθε. Η αγανάκτηση είναι στο μη παρέκει.

 

Πάρε ΕΣΠΑ, πάρε!

Άνοιξαν τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ. Πτυχιούχοι και νέοι επιχειρηματίες σπεύσατε να ενημερωθείτε και να τα εκμεταλλευτείτε. Πληροφορίες και στα γραφεία της εφημερίδος μας.

 

Χώρος υποδοχής προσφύγων

Μεγάλος ντόρος για το σημείο που ίσως γίνει χώρος υποδοχής προσφύγων στη Μαγνησία. Αναμένουμε.

 

Πονοκέφαλος ο Βαλεντίνος

Πονοκέφαλος ο Βαλεντίνος για πολλούς, κυρίως άνδρες, αφού όπως και να το κάνουμε, δεν το ‘χουν το σπορ να καταλαβαίνουν τις γυναίκες… όχι ότι είναι και εύκολο. Επιτρέψτε μου να ευχηθώ στον δικό μου, να είναι γερός να με αντέχει!

Τα ανέκδοτα χαρισμένα σε όσους γελάνε με τους Βαλεντίνους και τις Βαλεντίνες.

 

Του Αγίου Βαλεντίνου θα κάνω δώρο στη γκόμενα μου ένα διαμαντένιο κολιέ!
– Έχεις τόσα λεφτά ρε;
– Γιατί έχω γκόμενα;

 

Ένας υπάλληλος στο ταχυδρομείο την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου βλέπει έναν καραφλό πενηντάρη, χάλια μαύρα γενικότερα, στον πάγκο να βάζει γραμματόσημα σε καμιά 500αριά ροζ και κόκκινους φακέλους γεμάτους καρδούλες, αρώματα και τα σχετικά… Όταν παραλάμβανε τα γράμματα ο υπάλληλος είδε ότι στο όνομα αποστολέα έγραφε «Μάντεψε ποιος;» και γεμάτος περιέργεια τον ρωτάει:
– Συγνώμη κύριε, αλλά έχετε τόσες γνωριμίες με γυναίκες;
– Όχι, του απαντάει, απλά Δικηγόρος είμαι!!
– Και που στέλνετε τόσα ερωτικά γράμματα;
– Σε κάτι γνωστούς και φίλους.

 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του. Και τι να δει… την γυναικα του στο κρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο. Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ καθαρίζει τον φίλο του. Μετά από μια μικρή σιωπή, λέει η γυναίκα του:

– Τάκη, έτσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους

 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και του λέει
– Αγάπη μου είδα ένα καταπληκτικό όνειρο: ήταν λέει του Αγίου Βαλεντίνου σαν σήμερα και μου χάρισες ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Κατά τη γνώμη σου τι σημαίνει αυτό;
– Θα το μάθεις το βράδυ!! της λέει ο άντρας.
Το βράδυ γυρίζει με ένα δώρο σε πακέτο. Το δίνει στη γυναίκα του η οποία είναι τρισευτυχισμένη. Ανοίγει ανυπόμονα το περιτύλιγμα και ανακαλύπτει… ένα βιβλίο με τίτλο «η ερμηνευτική των ονείρων».

 

Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα και είναι του Αγίου Βαλεντίνου.
Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ
ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα:
– Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ΄ έσωνες;
– Αν σου πω «ναι», θα πέσεις;

 

Βαρυτικά και κρητικά

H επιστημονική κοινότητα στα χνάρια του Αϊνστάιν, επιβεβαίωσε μετά από 19 χρόνια συνεχών ερευνών, την ανακάλυψη των βαρυτικών κυμάτων, των απειροελάχιστων ρυτιδώσεων στον ιστό του χωροχρόνου. Ο,τι ξέρουμε για τον κόσμο και το σύμπαν προκύπτει από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Το μάτι μας είναι ευαίσθητο σε αυτά. Ακόμη και το φως που βλέπουμε. Τα ραδιοκύματα, οι ακτίνες Χ και οι ακτίνες Γ είναι διαφορετικά κομμάτια και πτυχές του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Τα βαρυτικά κύματα λοιπόν είναι ένα άλλο είδος κυμάτων.

Διαβάζοντας για τα βαρυτικά κύματα και την αλληλουχία – αλληλεπίδραση, που υπάρχει στον κόσμο μας, με κάνει να νιώθω πιο υπεύθυνη για την ύπαρξη του είναι.

Επίσης, σκέφτομαι ότι η μπότα του κρητικού και οι κινητοποιήσεις πρέπει να μπορούν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας. Αυτό προκύπτει από την αισιόδοξη πεποίθηση, ότι οι πράξεις μας επηρεάζουν το σύμπαν.


Σχετικά Άρθρα

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…
Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…