• 13 Φεβρουαρίου, 2016

Μυρμιδόνες – Αίας 2-3, Άθλος – Πρωτεσίλαος 0-5, Αχιλλέας – Διαγόρας 0-2, ΕΜΑ – Αγχίαλος 1-1

Μυρμιδόνες – Αίας 2-3, Άθλος – Πρωτεσίλαος 0-5, Αχιλλέας – Διαγόρας 0-2, ΕΜΑ – Αγχίαλος 1-1

Από μόνο του το τελικό σκορ δείχνει την ανωτερότητα του Πρωτεσίλαου έναντι της νεανικής ομάδα του Άθλου, την οποία οι Φτελιανοί κέρδισαν στον Αλμυρό με το εμφαντικό 0-5, αν και ο Μιχάλης Ανδρωνάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ φέτος.

Το 0-1 έγινε στο 5ο λεπτό από φάουλ του Τσιλαφάκη. Το 0-2 στο 48’ με τον Τσιλαφάκη, μετά από παράλληλη σέντρα του Παπαδόπουλου. Το 0-3 στο 69’ με αυτογκόλ του Κουτρογιάννη. Το 0-4 στο 84’ μετά από τετ α τετ του Παπαδόπουλου και το τελικό 0-5 πάλι ο Παπαδόπουλος μετά από ασίστ του Τσουβαλιά.

Το διαιτητικό τρίο (καλοί) ήταν οι Κουσκούνης, Γεωργαντζής, Γερμάνης.

Άθλος (προπονητής Μπάμπης Ζέρβας): Μέμος, Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Δάρας, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Φωτιάδης (60’ Επίσκοπος), Νικολάου, Δήμας, Γιαννακός (70’ Κουμπούρας), Ξηροκώστας (82’ Νικογιάννης).

Πρωτεσίλαος (προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς): Μάνος, Κραβαρίτης, Κόρκος Θ. (74’ Μουσάκου), Σιαμανίκος, Σούσκο (65’ Τσουβαλιάς), Κόρκος Κ., Λεϊμονής, Χριστέλλος, (58’ Χασιώτης), Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέν).

 

Μυρμιδόνες – Αίας 2-3

Δυο φορές προηγήθηκαν οι Μυρμιδόνες του Αίαντα στον Πλάτανο, αλλά …κατάφεραν τελικά να χάσουν το παιχνίδι με 2-3.

Στο 30’ ο Χατζέλας σημείωσε το 1-0, για να ισοφαρίσει ο Κωστούλας στο 56ο λεπτό.

Το 2-1 για τους Πλατανιώτες στο 78’ ο Κατσαβριάς, για να ισοφαρίσει και πάλι ο συνονόματός του Αίαντα στο 80’. Λίγο πριν τη λήξη ο Μπιρτσάι έγραψε το τελικό 2-3.

Διαιτητής ο Χαλβατζάκος και βοηθοί οι Καρακίτσος και Σφυρής.

Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Βέργας, Κατσαβριάς (85΄ Ξαφάς), Κοντοβάς, Χαλάτσης, Κουτσούμπας, Ζαφειρίου, Χατζέλας, Μπούρχας Δ., Ακριβός, Νικηφοράκης (61΄ Μπούρχας Π.)

Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς, Κοντογεωργάκης, Καλοδήμος, Γρούνας, Μπιρτσάι, Κωστούλας Αθ. Κ., Κωστούλας Αθ. Αθ., Κατσαβριάς, Κουτσιανίτης

 

 

Αχιλλέας – Διαγόρας 0-2

Ο Αχιλλέας αντιστάθηκε σθεναρά στον εκ των πρωτοπόρων Διαγόρα, μέσα στο Αχίλλειο και είχε και ευκαιρίες με τον Σπανό και τον Παναγιώτου στο β’ μέρος, τουλάχιστον για να μην ηττηθεί με το τελικό 0-2. Από το 20’ άλλαξε τον Τσιοκάρα λόγω τραυματισμού.

Τα δυο γκολ των νικητών σημείωσε ο Καραπλιάγκος στο 50’ και στο 68’.

Το διαιτητικό τριο ήταν οι Γόργορης, Διαμαντάρα και Δημητράκης.

Αχιλλέας: Σχουλής, Μαλλιαρός, Λάμπος, Τσουκάρας, Γάκας, Χασιώτης, Τσιοκάρας (20′ Ζγουλέτας), Τσεκούρας, Χατζηγεωργίου (46′ Παναγιώτου), Μπεζάτης, Σπανός.

Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γκοντόλος, Πρασσάς, Γιώργης (46′ Γαλογαύρος), Σπ. Καραπλιάγκος, Κάρρος (75′ Ντόντος), Καρατζιώλης, Τριχόπουλος (65′ Λουφόπουλος), Κ. Καραπλιάγκος, Ρενάτο.

 

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας Μικροθήβες και Αγχίαλος μοιράστηκαν τους βαθμούς στο μεταξύ τους 1-1. Τα γκολ οι Καραγιώργος και Αναγνώστου.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…