• 1 Φεβρουαρίου, 2016

«Κρυφτούλι» με το χρονοδιάγραμμα του έργου της Πλατείας Ανάστατοι οι Επαγγελματίες – Στον …καιάδα οι εκκλήσεις του Νομικού Συμβούλου της ΕΝΩΣΗΣ – έκδοση 30-1-2016

«Κρυφτούλι» με το χρονοδιάγραμμα του έργου της Πλατείας  Ανάστατοι οι Επαγγελματίες – Στον …καιάδα οι εκκλήσεις του Νομικού Συμβούλου της ΕΝΩΣΗΣ – έκδοση 30-1-2016

Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του Αλμυρού, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, αιτήθηκε μέσω Νομικού Συμβούλου και παίρνοντας Αριθμό Πρωτοκόλλου, το χρονοδιάγραμμα του έργου της πλατείας, προ εορτών.

Μετά από ένα μήνα δεν έλαβαν απάντηση, παρ’ όλες τις οχλήσεις τους στην Τεχνική Υπηρεσία. Τελικώς οι εργασίες άρχισαν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στην Όθρυος, χωρίς να λάβει κάποια επίσημη απάντηση η ΕΝΩΣΗ. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, πληροφορήθηκαν ότι τις επόμενες μέρες και πριν κλείσει το κομάτι της Όθρυος, θα σκαφτεί και η Βασιλέως Κωνσταντίνου έως την οδό Μιχοπούλου. Έτσι, με τις Ερμού Όθρυος, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχοπούλου κλειστές απομονώνεται το κέντρο.

Σε δηλώσεις του στον «Λαό» Πρόεδρος της ΈΝΩΣΗΣ Παναγιώτης Μπούντης, αναφέρει:

Καλό είναι να γίνονται έργα. Όλοι μας θέλουμε να ολοκληρωθεί το έργο της πλατείας. Πρέπει όμως να σεβαστούμε τον Εμπορικό Κόσμο τουλάχιστον δίνοντας ένα χρονοδιάγραμμα και χωρίς να απομονώνουμε το κέντρο του Αλμυρού, κλείνοντας όλες τις κεντρικές αρτηρίες προς αυτό. Είμαστε στη σαιζόν της τελευταίας πνοής. Ήταν πολύ κακή η συγκυρία αυτή. Μετά τα έργα κατά το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, κρίθηκε ότι ήταν αδύνατο και για τις εκπτώσεις να εφαρμοστεί ένα χρονοδιάγραμμα που θα επιτρέπει την πρόσβαση; Αυτό είναι το πρόβλημα, ή ότι τελικά απλώς δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Έτσι όπως προχώρησε αιφνιδιαστικά το έργο, δεν προλάβαμε να μαζέψουμε ούτε τα εμπορεύματά μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Δημ. Κουρέτας: «Η Θεσσαλία τιμά τον Αλ. Παπαδιαμάντη, την ιστορία και την κληρονομιά της» Σπουδαίοι άνθρωποι…
Εκδήλωση στο Βελεστίνο: παρατήρηση του πλανήτη Κρόνου και της Σελήνης

Εκδήλωση στο Βελεστίνο: παρατήρηση του πλανήτη Κρόνου και της Σελήνης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (ΕΑΔ), με έδρα…
Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Πύρασος

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Πύρασος

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, ο Πύρασος προχώρησε σε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις.…