Archive

Η κοπή πίτας των ακαδημιών του volley του Γ.Σ.Α.

Έκοψαν την πίτα τους σήμερα Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου οι αθλητές των ακαδημιών volley του Γ.Σ.Α.. Τρία φλουριά που αντιστοιχούσαν σε τρία μπουφάν δωρεά φίλου επαγγελματία του Συλλόγου, κέρδισαν οι τυχεροί.
Περισσότερα

Κλείνουμε την Πέμπτη για να μην κλείσουμε για πάντα!!!

      Τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Επαρχίας Αλμυρού και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων, Νομού Μαγνησίας καλούν σε 24ωρη
Περισσότερα

Κατάμεστη η ταβέρνα “παράδοσις” στο χορό των Τριτέκνων

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου Τριτέκνων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο στην παρουσία τους στην εκδήλωση της κοπή πίτας, αλλά και στο χορό που ακολούθησε.
Περισσότερα

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 30/1/2016

Δεν με παίζουν! Δυστυχώς φορείς κοινωνικών θεσμών, θεωρούν ότι είναι γόνιμο, όταν διαφωνούμε να μας κόβουν την επικοινωνία επί παντός… Λες και δεν έχουμε το δικαίωμα άλλης άποψης, λες και
Περισσότερα

«Κρυφτούλι» με το χρονοδιάγραμμα του έργου της Πλατείας Ανάστατοι οι Επαγγελματίες – Στον …καιάδα οι

Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του Αλμυρού, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, αιτήθηκε μέσω Νομικού Συμβούλου και παίρνοντας Αριθμό Πρωτοκόλλου, το χρονοδιάγραμμα του έργου της πλατείας, προ εορτών.
Περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ε΄ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΛΜΥΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ – έκδοση 30-1-2016

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ε΄ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΛΜΥΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, που ορίσθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, γνωστοποιεί ότι:
Περισσότερα

«Αλληλεγγύη»: Νέα έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα – έκδοση 30-1-2016

Νέα έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα, από την εφημερίδα μας, η Εθελοντική Ομάδα Αλμυρού «Αλληλεγγύη», που ως γνωστόν δραστηριοποιείται μέσω του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης «η Στάνη», προκειμένου να καλυφθούν οι
Περισσότερα

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την πρόληψη και προστασία από κρούσματα ελονοσίας – έκδοση 30-1-2016

Σύσκεψη με στόχο την πρόληψη και την προστασία από ενδεχόμενα κρούσματα ελονοσίας στο άμεσο μέλλον πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.
Περισσότερα