• 22 Ιανουαρίου, 2016

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ
Προσοχή στο καιρό και τις αναβολές…
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Σε τρομερή φόρμα η Τότεναμ με 4 – 1 – 1 και γκολ έχει καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα, μόλις πέντε βαθμούς από την κορυφή. Με δεδομένο το γεγονός πως δεν υπάρχει φέτος κάποια ομάδα που να ξεχωρίσει, οι πετεινοί κάνουν βλέψεις και για ψηλότερα. Καλή ομάδα η Πάλλας, διανύει όμως περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που με σπρώχνει προς το διπλό, είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν συγκεντρώσει μακριά από το γήπεδο τους πιο πολλούς βαθμούς παρά εντός. Πάμε για μια αναμέτρηση του 0 – 2 ή 1 – 2, στα δύο με τρία  γκολ, κρατάω όμως το σημείο, ΤΟΤΕΝΑΜ – 2.
ΛΕΣΤΕΡ – ΣΤΟΟΥΚ : Και όμως είναι ακόμα εδώ, πόσο θα κρατήσει? Κανείς δεν ξέρει, ο λόγος για την Λέστερ. Ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος, ήταν όσα πάνε και όσα έρθουν  τώρα έχει αλλάξει στυλ ποδοσφαίρου. Στηρίζεται στην άμυνα, κρατάει το μηδέν και είναι ευχαριστημένη. Αν εξαιρέσουμε το τρελό 3 – 4 με την Έβερτον, η Στόουκ είναι ομάδα με χαμηλά σκορ. Το σημείο το βρίσκω στο 1,70, έτσι και έτσι, ΛΕΣΤΕΡ – UNDER 2,5.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΣΑΟΥΘΑΠΤΟΝ : Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με αυτή την αναμέτρηση, μόλις είδα όμως τις αποδόσεις του over 2,5 στο 2,35, τότε  έκανα μια στάση. Στατιστικά έχουν και οι δύο 11 – 11 εκατέρωθεν, άρα παίζουμε 50 % και παίρνουμε απόδοση πολύ μεγαλύτερη, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – OVER 2,5.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΙΤΙ  : Με το τρόπο που αγωνίζεται η Σίτι, όλοι οι αγώνες τις πάνε για πολλά γκολ. Το θέμα είναι ο αντίπαλος και το πότε θα μπει το πρώτο γκολ. Τα σφυριά έχουν σκοράρει με όλες τις ομάδες που είναι στην πρώτη εξάδα. Να θυμίσω στο πρώτο γύρο, κέρδισαν με 1 – 2. Λίγο δύσκολο να κερδίσει και δεύτερη φορά την Σίτι, κρατάω μόνο το OVER 2,5.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ : Πρώτη γκέλα για τους ερυθρόλευκους, αν παρουσιαστούν σοβαροί κερδίζουν χωρίς να δεχGOALτούν γκολ. Χωρίς νίκη  η Ξάνθη εδώ και έξι αγωνιστικές, δεν έχει ελπίδες να πάρει κάτι στο Καραϊσκάκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – NO GOAL.
ΧΑΝΙΑ – ΛΑΡΙΣΑ : Ικανοποιητικό το 1,85 το διπλό της Λάρισας. 0 – 2 – 4 τα Χανιά τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, λογικά μετά τις εξελίξεις σε Εργοτέλη και Βόλο δεν θα κινδυνέψουν, ΛΑΡΙΣΑ – 2.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
1) ΣΙΤΙ OVER 2,5 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NO GOAL – ΤΟΤΕΝΑΜ 2.  ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 6,30
2) ΛΑΡΙΣΑ 2 – ΛΕΣΤΕΡ UNDER – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ OVER 2,5  ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 7,20

Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…