Archive

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ

Προσοχή στο καιρό και τις αναβολές… ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Σε τρομερή φόρμα η Τότεναμ με 4 – 1 – 1 και γκολ έχει καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη
Περισσότερα

Αγρότες vs Φίλη στον Αλμυρό

Οι αγρότες μας στα μπλόκα, έμαθαν ότι ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης είναι στις φυλακές Ανηλίκων στο Αϊδίνι και κατόρθωσαν να συναντηθούν μαζί του, σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.
Περισσότερα

Νεκρός ο Β.Γ. σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο της παλιάς Εθνικής

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα απόγευμα Παρασκευής 22 Ιανουαρίου, στην παλιά Εθνική οδό Βόλου – Φαρσάλων, κοντά στο βενζινάδικο της BP. Η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 17:30. Ο νεαρός Κ.Τ.
Περισσότερα

ΕΟΣ Αλμυρού: Ετήσια γενική συνέλευση τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

ΕΟΣ Αλμυρού: Ετήσια Τακτική Γ.Σ. του συλλόγου: σύμφωνα με τα άρθρα 16 & 17 του καταστατικού, ο σύλλογος προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την
Περισσότερα

Τρία περιστατικά επίθεσης από τον ίδιο σκύλο σε ένα μήνα

Προ ολίγου, σήμερα μεσημέρι Παρασκευης 22 Ιανουαρίου, σκύλος επιτέθηκε σε 65χρονη γυναίκα στο κέντρο της πόλης, στην άκρη της Θερμοπυλών, στην Βασιλέως Γεωργίου.
Περισσότερα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, στο κέντρο “Στέκι” του Γιώργου Καλτσά στη Νέα Αγχίαλο, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.
Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ – γράφει ο Γιώργος Τσιντσίνης – έκδοση 16-1-2016

  Με τους χιονιάδες που’ ρχονται πήραν φωτιά τα …τζάκια. Όπως με νέους αρχηγούς… Φωτιά απ’ τα …μπατζάκια.   Αν όλες τις προηγούμενες φορές του παρελθόντος οι αγρότες είχαν κάποιους
Περισσότερα

Omnibus Alert: Βρέθηκε στις Μικροθήβες άντρας άγνωστων στοιχείων

Σήμα «OMNIBUS ALERT» έχει σημάνει από χθες Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το μεσημέρι, για νέο άνδρα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Αλμυρού, να κινείται πεζός στην περιοχή των Μικροθηβών.
Περισσότερα