• 19 Ιανουαρίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 16/1/2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 16/1/2016

Όταν το δίκιο είναι πάνω από την ομάδα σου

Ο Δήμος Περπερίδης είναι ένα καθαρό, εκτός συστήματος πρόσωπο, που ανέλαβε στα δύσκολα. Παρακολουθώ από κοντά την πορεία του, ως εκδότρια της εφημερίδας του Αλμυρού. Είναι κρίμα να ξεσπάμε σε τέτοιους ανθρώπους τις κακοήθειες άλλων. Στηρίξτε, συνάδελφοι, τους εκτός συστήματος παράγοντες. Αυτοί μόνο μπορούν να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο… Τους λείπει λίγο θράσος, είναι καινούριοι ακόμα, αλλά όλα έρχονται με τον καιρό. Πολλά λέγονται στο γήπεδο, στην φόρτιση της στιγμής, που πρέπει να ξεχνιούνται αμέσως μετά. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που πλήττουν το τοπικό ποδόσφαιρο.

 

Καζάνι που βράζει… μικρομεσαίους

Σε ένα καζάνι μας έχουν βάλει εδώ και καιρό… Και είναι πλέον σε σημείο βράσης… Δεν αντέχουμε άλλο, κυρία μου… Οι δομές καταρρέουν. Οι οικογένειες που φτάνουν στην ανέχεια πληθαίνουν. Η εφαρμογή της αντι-οικονομίας που εφαρμόζεται στην χώρα μας, στηρίζεται στη φιλανθρωπία μας. Είναι ένα ακόμα μέσο αποδυνάμωσης… Αν θέλετε, μια ακόμη μέθοδος φορολόγησης. Σε πόσα σημεία αντικαθιστούμε το κράτος; Σε πόσα σημεία καλύπτουμε την αδυναμία του; Πόσο ακόμη; Η φορολογία αλληλεγγύης που καταβάλουμε είναι για το ρύζι της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Τα πορτοκάλια και τα νεκταρίνια; Περίεργο ένα κράτος να μη μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες του, όταν μια κοινωνία όπως του Αλμυρού, μέχρι στιγμής δεν έχει αφήσει κανέναν να πεινάσει.

Στη σελίδα 7 του φύλλου που κρατάτε γίνεται έκκληση για βοήθεια. Το νου σας… διαβάστε.

 

Συγχαρητήρια στους Αλμυριώτες

Πλήθος Αλμυριωτών και άλλων φίλων γνωστών και αγνώστων έσπευσε να δώσει αίμα για τη μαθήτρια της Ευξεινούπολης. Προς το παρόν καλύφθηκαν οι ανάγκες και οι συγγενείς της, όπως και οι φορείς του σχολείου της, ευχαριστούν τους αιμοδότες που προσέτρεξαν. Ευχόμαστε όλη αυτή η θετική ενέργεια να συμβάλλει στη γρήγορη ανάρρωση της Σ.

 

Ασθενοφόρο; Πού;

Κακά χάλια έχει η εξυπηρέτηση σε κλήσεις ασθενοφόρου στον Αλμυρό. Ένα ή κανένα είναι διαθέσιμα, αφού όταν λείπει για διακομιδή στο Βόλο το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, το δεύτερο περιστατικό καλύπτεται στο 40λεπτο. Ο Θεός να φ’λάει δηλαδή. Τι θα γίνει, λεβέντες μου; Θα κάνουμε επιστολές; Πόσο μελάνι ακόμη;;; Με αίμα γράφεται η αναλγησία του συστήματος.

 

Σχι-συριζο-φρένεια

Συγνώμη κιόλα… Αλλά οι επιστολές του ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζουν την πάθηση της σχιζοφρένειας. Αυτή που λες ότι ακούς φωνές. Σου λέει π.χ. η δεξιά πλευρά σου, τι να κάνει η αριστερά σου και μπορεί και να εγκληματήσεις ή και να αυτοκτονήσεις βάσει της εντολής του άλλου σου μισού. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλει νόμους και μειώσεις και οι βουλευτές του ρωτάνε γιατί το… κάνουν αυτό και ζητούν να τις άρει το άλλο τους μισό… Τι να πω; Οι βουλευτές δεν ξέρουν τι ποιεί η δεξιά τους συνιστώσα; Σ’ αυτή την περίπτωση η αυτοκτονία είναι μια λύση… Προτιμότερο από το να ψηφίζουν με πόνο, τους επίπονους για τους πολίτες νόμους.

 

Τζάκια και κούτσουρα

Ας μη ξεχνάμε ότι τα τζάκια, χρειάζονται κούτσουρα για να αποδώσουν… Πολιτικά και μη. Το προσάναμμα όπως είδαμε είναι οι ψηφοφόροι… και η πρώτη σπίθα, η ανικανότητα των χειρότερων των αντίπαλων κομμάτων.

 

Απινιδωτών συνέχεια

Αναμένουμε νέα σεμινάρια για καρδιο-αναπνευστική ανάνηψη. Ευκαιρία να εκπαιδευτούμε και οι υπόλοιποι! Σύντομα νεώτερα.

 

Στο μεγάλο τασάκι…

Στο μεγάλο τασάκι επιλέγουν κάποιοι να ρίξουν τα αποτσίγαρά τους και γιομίζουν πεζοδρόμια και παρτέρια. Αυτά τα νεόφυτα λουλούδια στον «πεζόδρομο», σε λίγο θα καούν και θα φυτρώσουν καπνά. Κρατηθείτε θεριακλήδες… κρίμα!

 

12507098_437898533067435_4020293226729725604_n

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…