• 11 Ιανουαρίου, 2016

Άσβεστη η “Φλόγα” προσφοράς από τα παιδιά για τα παιδιά

Άσβεστη η “Φλόγα” προσφοράς από τα παιδιά για τα παιδιά

Οι μαθητές των γυμνασίων 1ου και 2ου Αλμυρού, Ευξεινούπολης, Σούρπης, Πτελεού και Νέας Αγχιάλου, έπαιξαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη “Φλόγα”, χθες Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Η Πρόεδρος της Φλόγας στη Μαγνησία, ευχαρίστησε τα παιδιά και όλους τους φορείς που βοήθησαν στη διοργάνωση του τουρνουά και θύμισε ότι η Φλόγα απαρτίζεται από μέλη, τα οποία είναι παιδιά και γονείς παιδιών που νόσησαν ή νοσούν με νεοπλασματική ασθένεια.

Ο Γ.Σ.Α. φιλοξένησε άριστα το τουρνουά παρέχοντας και το απαραίτητο αθλητικό υλικό. Πολλοί επαγγελματίες και πολίτες συνέβαλαν με προϊόντα ή και χρήματα στην προσπάθεια. Εθελοντές – διαιτητές των αγώνων ήταν οι: Μιχάλης Ανδρωνάς, Παναγιώτης Βούλγαρης, Σπύρος Μάμαλης και ιατρός του τουρνουά η Πατρίτσια Πίρας.

Επιπλέον κίνητρο της διοργάνωσης, είναι η πρόσφατη είδηση δυο παιδιών της περιοχής μας τα οποία νοσούν, ενώ το ένα ήδη υποστηρίζεται από την “Φλόγα”. Συγκινητικό το μήνυμα που στέλνει το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης με το πανό που ανέρτησε στο τουρνουά, με το σύνθημα “Σοφία σ’ αγαπάμε”.

Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν τιμητικά διπλώματα από τον Θανάση Κωστούλα, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους: κάβα Μπιντέλα, super market Μπούρχα, κάβα Ράπτη, κάβα Ιωνόδη, οπωροπωλείο Κοτζιά και τους χορηγούς επικοινωνίας, τις εφημερίδες Λαός του Αλμυρού και Θεσσαλία, τις ιστοσελίδες e-almyros.gr και almyrosinfo.gr, αλλά και το κανάλι της trt (σσ. περιμένουμε πλήρες ευχαριστήριο σημείωμα). Ευχαριστούμε τα καταστήματα που ανέλαβαν την προ-πώληση εισιτηρίων: wind, Γερμανός, Καφωδείον, Unique.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιδιά, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και στήριξαν τον σκοπό πλήρως. Χαρακτηριστικό των αγώνων, ότι στην έναρξη και λήξη κάθε ζευγάρι ομάδων, οι παίκτες ενωμένοι, έτρεχαν προς την κερκίδα φωνάζοντας “Φλό-γα”!

Επαινετή η προσπάθεια, απαραίτητη η στήριξη… η συνεχής στήριξη αυτών των προσπαθειών. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά! Ευχόμαστε να μην αρρωστήσει κανένα άλλο παιδί, ποτέ.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …