• 11 Ιανουαρίου, 2016

Με επιτυχία και συμμετοχή η κοπή πίτας του Γ.Σ.Α.

Με επιτυχία και συμμετοχή η κοπή πίτας του Γ.Σ.Α.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Γ.Σ.Α. το περασμένο Σάββατο 9 Ιανουαρίου. Σημαντικό για την ομάδα ότι παρευρέθηκαν οι προηγούμενοι πρόεδροι, μέλη παλαιότερων διοικήσεων, όπως πολλά μέλη και φίλοι της ομάδας, δίνοντας κυρίως στους αθλητές τους τη δύναμη και σιγουριά, ότι θα τύχουν της καλύτερης δυνατής υποστήριξης στον ευγενή αγώνα τους για την φανέλα, για τον αθλητισμό.

Η νέα Διοίκηση, με αγάπη προς την ομάδα, επιχειρεί ένα γερό νοικοκύρεμα και προωθεί το φίλαθλο πνεύμα. Ο Δήμος Περπερίδης, ο πρόεδρος της ομάδας καλώντας όλα τα μέλη της Διοίκησης γύρω του και έχοντας δίπλα του την ψυχή των ακαδημιών Λαμπρινή Ντάγκα, σεμνά έδωσε το λόγο στους επισήμους και κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για τη βοήθειά του, αλλά και στον αμέσως προηγούμενο πρόεδρο Βασίλης Αργυρόπουλο για την παρουσία του.

Φέτος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για το έργο του, ο Χρήστος Μπελεγρίνης, ακούραστος φροντιστής του γηπέδου, παλιός παίκτης από το 1962 έως το 1976, και φίλαθλος του Γ.Σ.Α. Το βραβείο του παρέλαβε ο Τάκης Παυλίδης, ο οποίος ευχήθηκε να είναι γερός να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα, καλώντας όλους τους φιλάθλους να εργαστούν για το καλό της ομάδας.

Χαρακτηριστικό της βραδιάς ότι περιμέναμε τα κορίτσια του βόλεϊ πριν αρχίσει επίσημα η εκδήλωση, τιμώντας τον αγώνα που έδιναν εκτός έδρας, από τον οποίο γύρισαν νικηφόρα και χειροκροτήθηκαν κατά την είσοδό τους στην αίθουσα του “Κτήματος Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη”. Ακούραστες, αργότερα συμμετείχαν στον χορό, ο οποίος κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

 

Ευχόμαστε στο Γ.Σ.Α. καλή χρονιά και συγχαίρουμε τους φίλους και χορηγούς που στηρίζουν τις ομάδες μας, που στηρίζουν τον αθλητισμό στην περιοχή μας.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…