• 30 Δεκεμβρίου, 2015

Τιτάνες: Διήμεροι αγώνες μπάσκετ και η εκπαιδευτική εκδρομή στα Τρίκαλα

Τιτάνες: Διήμεροι αγώνες μπάσκετ και η εκπαιδευτική εκδρομή στα Τρίκαλα

Εσωτερικά τουρνουά μπάσκετ και φιλοξενία συναφών ακαδημιών από το Βόλο διοργάνωσαν οι Τιτάνες στον Αλμυρό, το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα τη δεύτερη μέρα των αθλητικών εκδηλώσεων φιλοξενήθηκαν οι ομάδες της Ανάληψης και της ΑΕΔΒ Διμηνίου στις οποίες, μετά τους αγώνες, προσφέρθηκε μπουφές και αναμνηστικές πλακέτες στους εκπροσώπους τους.

Στο τέλος του εσωτερικού τουρνουά έγινε διαγωνισμός βολών και στους τρεις πρώτους νικητές προσφέρθηκε ως έπαθλο από μπάλα μπάσκετ. Επίσης όλα τα παιδιά των Ακαδημιών τραγούδησαν και χόρεψαν σε κύκλο το τραγούδι «Αν όλα τα παιδιά της Γης».

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Προηγουμένως η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ΤΙΤΑΝΕΣ Αλμυρού το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή στα Τρίκαλα. Στην εκδρομή συμμετείχαν τα παιδιά της Ακαδημίας (Παμπαίδες) με τη συνοδεία των γονιών τους και όχι μόνο.

Η ομάδα ΤΙΤΑΝΕΣ έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων με την ομάδα ΑΙΟΛΟΣ σε ένα φιλικό αγώνα. Τα παιδιά μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους μέσα σε ένα κλίμα ευγενούς αμίλλας και συναγωνισμού δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε φωτογράφιση και των δύο ομάδων με τους προπονητές τους. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μύλο των Ξωτικών. Τα παιδιά διασκέδασαν με τις διάφορες δραστηριότητες που υπήρχαν εκεί, φωτογραφήθηκαν και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπήρξε ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα στα όμορφα σοκάκια των Τρικάλων. Το απόγευμα η ομάδα, ο προπονητής και όσοι γονείς επιθυμούσαν παρακολούθησαν τον αγώνα ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ για το πρωτάθλημα ανδρών της Α1 εθνικής κατηγορίας. Ο ενθουσιασμός των παιδιών υπήρξε μεγάλος, καθώς για πρώτη φορά έβλεπαν δια ζώσης έναν αγώνα με μια επαγγελματική ομάδα αποκομίζοντας εντυπώσεις αλλά και ιδέες για τη δική τους συνέχεια στο χώρο του αθλητισμού.

Τέλος, οι εκπρόσωποι των Ακαδημιών ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον προπονητή τον κ. Θανάση Φλεβάρη για την πρωτοβουλία αυτής της εκδρομής, τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στην πρώτη αυτή εξόρμηση με την προσδοκία και άλλων παρόμοιων δράσεων.

Να ευχηθούμε σε όλους καλές γιορτές και δίνουμε το επόμενο ραντεβού μας στις 28 και 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…