• 19 Δεκεμβρίου, 2015

Στις κάλπες οι Νεοδημοκράτες την Κυριακή – Πού και πώς ψηφίζει η περιοχή Αλμυρού

Στις κάλπες οι Νεοδημοκράτες την Κυριακή – Πού και πώς ψηφίζει η περιοχή Αλμυρού

 

Την προσεχή Κυριακή 20 Δεκεμβρίου θα στηθούν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή νέου Αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία.

Η ψηφοφορία θ’ αρχίσει ώρα 7 το πρωί και θα λήξει στις 7 το βράδυ, ενώ αν χρειαστεί να επαναληφθούν οι εκλογές (μεταξύ των δύο πρώτων και αν ο πλειοψηφίσας δεν συγκεντρώσει το 50,1% των ψήφων), αυτό θα γίνει τις ίδιες ώρες, μετά τις γιορτές, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Στη Μαγνησία θα λειτουργήσουν 20 εκλογικά τμήματα, όπου θα στηθούν συνολικά 26 κάλπες.

Στο Δήμο Αλμυρού τα εκλογικά τμήματα θα είναι τέσσερα. Συγκεκριμένα, ένα στον Αλμυρό, στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, ένα στον Πτελεό, στο πρώην Δημαρχείο Πτελεού, ένα στη Σούρπη, στο πρώην Δημαρχείο Σούρπης και ένα στην Ανάβρα, για τους ψηφοφόρους των αντίστοιχων Τοπικών Οργανώσεων.

Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο, ωστόσο στο ίδιο θα πρέπει να ψηφίσουν και τη δεύτερη Κυριακή, εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ΝΔ nd.gr ή από τη Νομαρχιακή Οργάνωση Μαγνησίας του κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών και φυσικά όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ. Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ο ψηφοφόρος πρέπει να προσέλθει και να ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Τα αποτελέσματα κάθε εκλογικού τμήματος θα μεταδίδονται ηλεκτρονικά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα,

 

ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Ειδικότερα για τον Αλμυρό, υπεύθυνος για όλη τη διαδικασία θα είναι ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Παναγιώτης Μπιζάτης και επικεφαλής της πενταμελούς Εφορευτικής Επιτροπής θα τεθεί  ο Ηλίας Μπινέλας.

Την Εφορευτική Επιτροπή θα πλαισιώνουν 4 εκπρόσωποι των αντίστοιχων Υποψήφιων Αρχηγών (Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης).

Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία (εκλέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς με αντίπαλο την Ντόρα Μπακογιάννη) ψήφισαν 360 Αλμυριώτες και Αλμυριώτισσες, μέλη του κόμματος.

 

Η ιστοσελίδα μας e-almyros.gr θα αναρτήσει τα αποτελέσματα όλων των εκλογικών τμημάτων της περιοχής μας, περίπου ώρα 10 το βράδυ της Κυριακής.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…